Vervoer kinderen

Vervoer kinderen

Veilig en comfortabel verplaatsen van meerdere kinderen tegelijk? Dat wil toch iedereen. Bij Recreatiespeelgoed hebben wij verschillende vervoersmiddelen in het assortiment voor het veilige en gemakkelijk vervoeren van kinderen. In deze blog lees je alles over deze verschillende vervoersmiddelen van kinderen.


Kiddy bus
Leuk, mooi, en kindvriendelijk vervoersmiddel: de Kiddy bus die speciaal is gemaakt voor kinderdagverblijven, gastouders, instellingen, kinderopvangcentra en scholen. Kleine kinderen vinden het geweldig als iets beweegt, vooral iets wat beweegt en waar zij zelf in kunnen zitten.

De Kiddy bus biedt ruimte aan vier of zes kinderen in de leeftijd 0-5 jaar, een groot voordeel voor kinderopvang en gastouders. Daarnaast is de Kiddy bus ideaal in gebruik voor een dagje uit naar bijvoorbeeld een dierentuin of recreatiepark. Gemakkelijk duw- en wendbaar met 4 of 6 kinderen en al het speel materiaal is een flinke boel bij elkaar, daarom is er bij de bouw van de Kiddy bus rekening gehouden met de bewegingsvrijheid tijdens het manoeuvreren. Kinderen kunnen ook gemakkelijk in-en-uitstappen aan de zijkant van de Kiddy Bus.


Bakfiets
Vervoer je dagelijks kinderen van en naar school? Een bakfiets is dan de perfecte oplossing. Met behulp van bijpassende zitjes kunnen in een bakfiets veilig en comfortabel verschillende leeftijdsgroepen worden vervoerd. Ondanks de grootte afmeting van de bakfiets is de bakfiets comfortabel en is hij wendbaar en simpel te besturen. Een bakfiets met zes of meer kinderen kan aanmerkelijk zwaar worden, zeker met een beetje tegenwind. Een elektrische bakfiets is dan ook een slimme en goede investering. Met een bakfiets bespaar je kosten, verbeter je je gezondheid en reis je milieuvriendelijk.


Recreatiespeelgoed
Recreatiespeelgoed is de specialist in professioneel en particulier speelgoed. Kinderopvangcentra, gastouderbureaus, campings en scholen mogen wij dan ook tot onze vaste klantenkring rekenen. Wilt u advies over de aanschaf van één of meerdere bakfietsen of een Kiddy bus? Neem contact met ons op!  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig