Glijbanen

Glijbanen goedgekeurd voor openbaar gebruik. Glijbanen in diverse uitvoeringen, materialen, afmetingen en kleuren. Lars Laj, KBT, Houtplezier, Outdoor, Inter-Play

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Glijbanen goedgekeurd voor openbaar gebruik. 

Recreatiespeelgoed, van ontwerp tot realisatie. 
Wij denken graag met je mee. Kwiliteit voor de beste prijs.

Wij leveren losse en vaste glijbanen van de volgende merken:
Houtplezier, Lars Laj, KBT.

KBT:

KBT is groot in het produceren en leveren van oa accessoires geschikt voor speeltoestellen. Of het nu gaat om een nieuwe aanbouw glijbaan voor een speeltoestel of een Talud glijbaan, KBT heeft voor iedere situatie het juiste product en altijd voor een goede prijs die vaak scherp is. 

Lars Laj
Lars Laj heeft meer dan 40 jaar ervaring in het laten samen spelen van kinderen in een veilige omgeving.

Laat de kinderen spelen - Het Concept
Kinderen zijn gek op spelen, kinderen zijn geboren om te spelen en natuurlijk moeten kinderen kunnen spelen - ons werk is er voor te zorgen dat ze spelen, ervoor te zorgen dat dit leuk en uitdagend is en bovenal veilig.
U beslist, wij zorgen ervoor - De flexibiliteit
Wij kunnen ieder speeltoestel combineren en samenstellen op bijna iedere denkbare manier. Met ons modulaire speeltoestellen systeem vinden wij de oplossingen voor u die werken.
Veilig in ieder aspect - De veiligheid
Veilig spelen is absoluut de eerste prioriteit van Lars Laj. Onze speeltoestellen zijn er op gebouwd om te voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen voor proffesionele speeltoestellen. Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd, gestest en goed gekeurd door TüV in Duitsland volgens de nieuwste Europese standaard de DIN EN 1176.
Er is zeer goed over nagedacht - De kwaliteit
Het gebruik van eerste klas materialen gecombineerd met suprieure fabricage zorgt ervoor dat onze producten wereldwijd tot de top behoren. Daarom zien onze speeltoestellen er niet alleen de eerste jaren goed uit.

Durf te spelen! Lars Laj Speeltoestellen

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig