Let op! Bestellingen vanaf 26 juli worden vanaf 19 augustus verstuurd. Klik hier voor meer informatie.

Speeltoestellen Openbaar

Bij uw bedrijf de leukste speelplaats, waarbij u geen concessies hoeft te doen aan speelplezier en veiligheid. Het kiezen van het juiste speelgoed en/of speeltoestellen wordt kinderspel. Recreatiespeelgoed heeft voor elke plek de juiste oplossing.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 533

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. KBT Kuipschommel met veiligheidsketting voor mensen met een beperking
    KBT Kuipschommel met veiligheidsketting voor mensen met een beperking
    Vanaf 585,- 483,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 533

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Openbare speeltoestellen

Schommels, klimtorens, speeltorens, speeltoestellen, glijbanen, ondervloeren, veerelementen, zandbakken, picknicktafels, watertafels, parcours, kabelbaan, wipwap en speelhuisjes.

Goedgekeurd voor openbaar gebruik.  

Hy-land:
Neem bijvoorbeeld de speeltoestellen van Hyland. De Hy-Land speeltoestellen zijn geschikt voor elk oppervlak, binnen én buiten. De weerbestendige toestellen zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Natuurlijk is het ook mogelijk om het speeltoestel door ons te laten opbouwen. Vraag hiervoor de montage offerte op.

Houtplezier: 

Lars Laj:

Lars Laj heeft meer dan 40 jaar ervaring in het laten samen spelen van kinderen in een veilige omgeving.

Laat de kinderen spelen - Het Concept
Kinderen zijn gek op spelen, kinderen zijn geboren om te spelen en natuurlijk moeten kinderen kunnen spelen - ons werk is er voor te zorgen dat ze spelen, ervoor te zorgen dat dit leuk en uitdagend is en bovenal veilig.
U beslist, wij zorgen ervoor - De flexibiliteit
Wij kunnen ieder speeltoestel combineren en samenstellen op bijna iedere denkbare manier. Met ons modulaire speeltoestellen systeem vinden wij de oplossingen voor u die werken.
Veilig in ieder aspect - De veiligheid
Veilig spelen is absoluut de eerste prioriteit van Lars Laj. Onze speeltoestellen zijn er op gebouwd om te voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen voor proffesionele speeltoestellen. Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd, gestest en goed gekeurd door TüV in Duitsland volgens de nieuwste Europese standaard de DIN EN 1176.
Er is zeer goed over nagedacht - De kwaliteit
Het gebruik van eerste klas materialen gecombineerd met suprieure fabricage zorgt ervoor dat onze producten wereldwijd tot de top behoren. Daarom zien onze speeltoestellen er niet alleen de eerste jaren goed uit.

Durf te spelen! Lars Laj Speeltoestellen

Govaplay:
Een speelplaats aan een school of een kinderdagverblijf is geen speeltuin. Een speelplaats moet beantwoorden aan andere behoeften dan die van een speeltuin of een recreatiedomein. GOVAPLAY® legt zich in de eerste plaats toe op het ontwikkelen en produceren van duurzame, verplaatsbare en onderhoudsarme speelobjecten en meubilair voor op de speelplaats of bij kinderdagverblijven. GOVAPLAY® doet beroep op ontwerper Axel Monsecour om een scala aan "speelplaatsobjecten" samen te stellen. Op onze eigen producten geldt een garantie van 5 jaar op constructiefouten en materiaal. Daarnaast verdeelt GOVAPLAY® ook andere duurzame producten zoals rubberen tegels, antiparkeerpalen, grastegels en palisadepaaltjes   Veiligheid : - Onze speeltuigen voldoen aan de Europese Norm 1176 en worden steeds afgeleverd met een TUV keurings-attest. - de gebruikte materialen splinteren niet en zijn vrij van impregneermiddelen en toxische stoffen. Bekijk ook onze bakfietsentrampolinesskelters en speeltafels.

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig