Speeltoestellen Houtplezier

Houtplezier ontwikkelt, produceert en levert hardhouten speeltoestellen voor alle leeftijden. Van peuters tot pubers een passende speelplek! Gecertificeerde Speeltoestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 47

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 47

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houtplezier speeltoestellen

De speeltoestellen van Houtplezier zijn robuust en uitdagend. Een speeltoestel kan de ene dag een ruimteschip zijn en de volgende dag een ziekenhuis. Een goed ontworpen speeltoestel stimuleert dus de ontwikkeling van kinderen maar geeft kinderen voldoende ruimte voor hun eigen spel.

Met een duurzaam karakter

Met de speeltoestellen van Houtplezier investeert u in de toekomst. De Houtplezier speeltoestellen dagen kinderen uit om telkens hun grenzen te verleggen en stimuleren de onderlinge competitie. Zo dragen ze bij aan de motorische en sociaal- emotionele ontwikkeling van kinderen. Ze ontwikkelen spelenderwijs basisvaardigheden die essentieel zijn voor hun toekomst.

Door het gebruik van duurzame materialen hebben de speeltoestellen en zeer lange levensduur en vragen ze weinig onderhoud. Het hardhout dat we gebruiken heeft een FSC® keurmerk en komt uit duurzaam beheerde bossen.

Recreatiespeelgoed, van idee tot uitvoering.

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig