Bolderwagens

Het ideale transportmiddel voor op de camping, vakantiepark of voor een dagje pretpark. Of gewoon te gebruiken bij huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar een bolderwagen voor uw kinderen? Dan kunt u terecht bij Recreatiespeelgoed. Onze collectie bestaat uit diverse stijlvolle bolderwagens in verschillende kleuren. De bolderwagen is makkelijk in- en uit te klappen en past daarom prima in uw kofferbak. In een handomdraai is de kar gemonteerd en klaar voor gebruik, ideaal voor een dagje weg met uw familie. De bolderwagens zijn afkomstig uit Duitsland, waarbij enkele modellen zijn uitgeroepen tot testwinnaar voor opvouwbare bolderwagens. Kortom, voor een bolderwagen kiest u voor Recreatiespeelgoed!

Bolderwagen kopen

Het kopen van een bolderwagen gaat eenvoudig en snel. Wilt u liever een bolderwagen huren? Dit is ook mogelijk. Voor u het weet beschikt u over het perfecte vervoermiddel voor een dagje strand met uw familie. Zoekt u een goede manier om uw boodschappen te vervoeren? Hier is de bolderwagen ook uitermate geschikt voor. De modellen kunnen een gewicht tot 100 kilogram vervoeren. Voor het monteren van de opvouwbare kar heeft u geen gereedschap nodig. Daarnaast zijn de karren te voorzien van verschillende opties zoals een rem, huif of opbergtas. De bolderwagens zijn uitgerust met een stevige bodemplaat plus een vulling. Zo kunnen uw kinderen comfortabel in de bolderwagen zitten. De bolderwagen is voorzien van stof van een duurzame rugzak, welke niet snel zal scheuren.

Voordelen bolderkar

Recreatiespeelgoed staat voor kennis, kwaliteit en de best mogelijke prijs. Wij willen het samen- en buitenspelen graag promoten. Ontdek al onze kernwaarden hier. Naast onze webshop beschikken we ook over een grote showroom in Kampen. Hier is het mogelijk de bolderwagen eerst te bekijken. Daarnaast is de bolderwagen ook online bestelbaar en wordt hij doorgaans binnen 2 en 5 werkdagen geleverd. Komt u er niet helemaal uit? Het is ook mogelijk om de bestelling telefonisch door te geven. De bolderwagen betalen kan via diverse betaalopties op de website. Retourneren is altijd mogelijk binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden.

Bolderwagen

Bestel nu uw bolderwagen bij Recreatiespeelgoed. Voor u het weet beschikt u over een handige bolderwagen die uitermate geschikt is voor dagjes weg of een vakantie. Hij is immers makkelijk in te klappen en in de kofferbak van uw auto op te bergen. Vragen over de bolderwagen zijn telefonisch meer dan welkom via: 038 - 331 54 51. Stuurt u liever een e-mail? Dit mag via: info@recreatiespeelgoed.nl. Bekijk ook onze bakfietsen!

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig