Over ons

Mogen wij uw partner worden in binnen- en buitenspeelgoed?

Samen spelen mogelijk maken! Voor kinderen is spelen niet alleen leuk en ontspannen, maar zorgt ook nog eens voor een goede ontwikkeling. Om dit te faciliteren, hebben wij Recreatiespeelgoed opgericht. Scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen, kinderdagverblijven en gemeenten kunnen bij ons terecht voor het juiste speelgoed en speeltoestellen. Ook voor de complete inrichting van speelterreinen en schoolpleinen kunt u bij ons terecht. Van idee tot oplevering; u kunt het gerust aan ons overlaten. Uiteraard is al ons speelgoed gecertificeerd en voldoet het aan de veiligheidseisen.

Ook voor particulieren. Kwaliteit voor de beste prijs.  

Wie zijn wij?
Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Etjen en Jeroen de Leeuwe, twee broers met een jarenlange ervaring binnen de speelgoedmarkt. Onze kennis, passie en nieuwsgierigheid hebben geleid tot het oprichten van Recreatiespeelgoed. Wilt u speelgoed, speeltoestellen of volumineuze sportartikelen? Bij Recreatiespeelgoed bent u aan het goede adres. Wij adviseren u over het juiste speelgoed en speeltoestellen. Wij ontwerpen, realiseren, leveren en onderhouden uw speeltoestellen en kunnen u zo een totaaloplossing aanbieden.

Ruime showroom
Wij werken nauw samen met Outdoorspeelgoed en hebben onlangs onze krachten gebundeld. In onze ruime showroom van bijna 1000 vierkante meter komen deze twee werelden samen. Hier kunt u al het speelgoed en de speeltoestellen op uw gemak bekijken. Uiteraard adviseren en helpen wij u om het juiste uit te kiezen! Onze showroom bevindt zich in Kampen en is makkelijk bereikbaar.

Recreatiespeelgoed: het antwoord op uw wensen, passend binnen elk budget! Wij geloven dat spelen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij staan voor de laatste trends in groot speelgoed tegen de beste prijzen. Wij bieden u een totaaloplossing en service zoals het hoort.

Meer weten? Wij komen graag met u in contact. Neem een kijkje in onze webwinkel of bel/mail voor een afspraak!  

tel: 038-3315451

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig