Tafeltennis

Sport en Tafeltennis
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 107

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Heemskerk Tafeltennistafel 2250 Indoor
  Heemskerk Tafeltennistafel 2250 Indoor
  Vanaf 550,- 455,-
 2. Heemskerk tafeltennistafel Outdoor 1900
  Heemskerk tafeltennistafel Outdoor 1900
  Vanaf 540,- 446,-
 3. Heemskerk tafeltennistafel Novi 2400
  Heemskerk tafeltennistafel Novi 2400
  Vanaf 890,- 736,-
 4. Heemskerk Rol compact 2200 indoor tafeltennistafel
  Heemskerk Rol compact 2200 indoor tafeltennistafel
  Vanaf 549,- 454,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 107

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onze merken tafeltennistafels

 • Heemskerk Sport
 • Sponeta

Heemskerk Sport, met trots hèt Nederlandse merk voor tafeltennis, tafelvoetbal, biljart en sjoelen!

Ben jij van plan om een tafeltennistafel te kopen, dan ben je bij Heemskerk aan het juiste adres. In onze webshop vindt je namelijk alles op het gebied van tafeltennis. Niet alleen de pingpongtafel, maar ook alle accessoires voor een fanatiek potje tafeltennis.

De tafeltennistafels van Heemskerk zijn al sinds 1939 een begrip in Nederland. En al die tijd staat kwaliteit voor ons voorop. Je mag er dus vanuit gaan dat je bij ons altijd een tafeltennistafel van professionele kwaliteit ontvangt.

Wat is tafeltennis?

Tafeltennis, of Ping Pong is een intensieve sport die gespeeld wordt op een tafeltennistafel met daarop een netje. Hierbij gebruik je een batje om een plastic tafeltennis balletje naar de overkant van de tafel te slaan, op een manier waarop je tegenstander de bal niet terug kan slaan.

Professionele tafeltennis spelers gebruiken tijdens hun slagen effecten als topspin en backspin om het hun tegenstander moeilijk te maken. Die effecten creëer je met je tafeltennisbatje. Omdat iedereen verschillend speelt hebben we bij Heemskerk een ruim assortiment aan pingpong batjes, zo is er een batje voor iedereen.

Waar kun je tafeltennis spelen?

In principe kun je overal waar een tafeltennistafel staat tafeltennissen. In competitieverband kun je spelen bij verschillende verenigingen door het hele land. Maar ook bij bedrijven, op scholen en zelfs thuis wordt volop ping pong gespeeld.

Bij Heemskerk hebben we voor iedere locatie een geschikte tafeltennis tafel. De professionele tafels kunnen bij verenigingen en openbare gelegenheden neergezet worden en er is zelfs een speciale vergader tafeltennistafel. Ook wanneer je jouw pingpongtafel buiten wilt neerzetten zijn er genoeg opties. Je vindt namelijk verschillende outdoor tafeltennistafels in ons assortiment.

Is tafeltennis gezond?

Tafeltennis is ontzettend gezond! Het is niet alleen een goede work-out voor je lichaam, maar ook voor je geest. Met een fanatiek potje Ping Pong maak je namelijk in no-time je hoofd leeg.

Het is dan ook niet gek dat je steeds vaker tafeltennis tafels op kantoren ziet. Tafeltennis biedt werknemers de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Door een fanatiek potje ping pong tegen collega’s blijft het personeel fit en vitaal en is iedereen de rest van de dag weer helemaal gefocust.

De wedstijdtafels zijn door de Nederlandse Tafeltennis Bond gekeurd en voldoen aan de geldende kwaliteitsstandaarden.

Sponeta

Het Duitse kwaliteitsmerk Sponeta maakt al sinds de jaren '70 handgemaakte tafeltennistafels. 

Tafeltennisfabriek Sponeta

Sponeta is gevestigd in Schlotheim Duitsland (gelegen in de provincie Thüringen) Sponeta produceert tafeltennis producten al meer dan 60 jaar, om deze reden is Sponeta een van de meest bekende fabrikanten van pingpongtafels wereldwijd. Tafeltennistafels "made in Germany" worden geleverd aan meer dan 90 landen en is in acht verschillende uitvoeringen in kwaliteit,dus zowel voor vrijetijd of wedstrijd leverbaar.

Elk product dat de tafeltennis fabriek verlaat is ontworpen en gebouwd, niet alleen volgens de geldende wettelijke normen, maar ook aan de strengste kwaliteitseisen.Sponeta is de grootste fabrikant van tafeltennistafels in Europa met de productie van meer dan 100.00 pingpongtafels per jaar.

Sponeta maakt daarnaast voor veel andere merken ook hun tafeltennistafels in haar geautomatiseerde fabriek in Duitsland. Zo maakt Sponeta de tafeltennistafels voor oa Adidas, Buffalo en Heemskerk.

 

Sinds 2019 loopt Sponeta voorop in design tafeltennistafels, waar ze voorheen voornamelijk bekend stonden om hun Duitse degelijkheid, is Sponeta nu ook toonaangevend in vormgeving en uitstraling

Kwaliteit -en veiligheidsaspect

Daarnaast zijn alle Sponeta tafeltennistafels voorzien van een Europese veiligheidsnorm voor tafeltennistafels, dus het kwaliteit -en veiligheidsaspect zijn van een hoog niveau.

Let dan ook bij uw aankoop van een tafeltennistafel op, dat het een EN 14468-1 veiligheids keurmerk heeft, anders is uw pingpongtafel niet veilig en dreigt er gevaar.

Garantie en duurzaamheid

De indoor tafels hebben 3 jaar garantie op de gehele tafeltennistafel, bij outdoor tafels is dit 10 jaar! Belangrijk te weten is, dat Sponeta produceert onder het PEFC keurmerk, wat garandeert dat hout –en papier producten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft.

Sponeta heeft een levenslange nalever garantie op losse onderdelen.

 • Ontzorgen
 • Duurzaam & Kwaliteit
 • Beste prijs & Service
 • Transparant & Laagdrempelig