Betaalmethoden

Veilig betalen op verschillende manieren

Bestellen bij Recreatiespeelgoed betekent snel, simpel en vooral veilig betalen. Recreatiespeelgoed biedt verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Bij het afrekenen in de kassa kunt u zien welke mogelijkheden u heeft. Wat u ook kiest, u ontvangt altijd bij uw zending een factuur. Op de factuur staat welke betaalmethode u gekozen heeft. U kunt betalen door middel van:

iDEAL

Als u bankiert via Internet bij ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.

Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL

Creditcard

Betalen met een creditcard van Visa of MasterCard bij Recreatiespeelgoed: gemakkelijk en veilig. Uw gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zowel Visa als MasterCard vragen het wachtwoord van uw creditcard.

Vul uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van uw creditcard. De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd.

In veel gevallen dient u de betaling te verifiëren met 3D Secure (MasterCard) of Verified by Visa. Dit zijn beveiligingsmaatregelen voor het betalen via internet. Met 3D Secure (MasterCard) en Verified by Visa doe je je internetaankopen met een extra wachtwoord.

Zodra de transactie goedgekeurd is, ontvangt u hierover een bericht en wordt uw bestelling (wanneer voorradig) verzonden. In veel gevallen wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven (meer informatie hierover kunt u krijgen bij uw creditcardmaatschappij).

Besluit u de bestelling – of een deel hiervan – te annuleren of terug te sturen, dan ontvangt u het tegoed terug op uw creditcard. U krijgt van ons een e-mail als wij de opdracht tot terugbetaling hebben gedaan. Meestal is de terugbetaling binnen zes weken zichtbaar op uw overzicht.

Vooruitbetaling

U kunt tijdens het bestelproces kiezen om het bedrag per bank over te maken (vooruitbetaling) Wij zullen uw bestelling versturen, zodra wij het bedrag hebben ontvangen. Houdt u er rekening mee dat het enkele dagen duurt, voordat wij de betaling ontvangen hebben.

In sommige gevallen vragen wij om een vooruitbetaling. In dat geval, informeren wij u hierover wanneer u gaat afrekenen. Of wij om een vooruitbetaling vragen, hangt af van de grootte uw bestelling.

Klara (Nederland)
Klarna: Achteraf betalen

Makkelijk achteraf betalen.

Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee je je klanten diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling biedt. Met Mollie integreer je Klarna: Achteraf betalen binnen een handomdraai. Ontvang nu betalingen via Klarna: Achteraf betalen en betaal alleen voor succesvolle transacties.

Klarna voert voor Recreatiespeelgoed het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Klarna via de Klarna App kunt inzien en betalen. Met de Klarna App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving Klarna kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna

MisterCash

MisterCash is het online betaalsysteem in België. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Hebt u, als Belgische klant, internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van MisterCash. U kunt direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving. Uw betaling wordt direct verwerk, zodat wij uw bestelling snel kunnen opsturen.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een eenvoudige en veilige betaalmethode. U kunt makkelijk betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). De betaling wordt direct overgeboekt en wij kunnen uw bestelling snel naar u toesturen.

Terugstorting bij retournering of annulering

Wanneer u uw bestelling annuleert of terugstuurt, ontvangt u uiteraard uw geld terug. Hebt u de bestelling vooraf betaald, dan kunt u het betaalde bedrag in de meeste gevallen binnen twee weken (uiterlijk binnen 30 dagen) na verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten. Als u hebt gekozen voor achteraf betalen (factuur) en u hebt nog niet betaald, dan komt uw betalingsverplichting te vervallen, zodra de retourzending of annulering is verwerkt. 

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig