Let op! Bestellingen vanaf 26 juli worden vanaf 19 augustus verstuurd. Klik hier voor meer informatie.

Trampolines

Trampolines Van Recreatiespeelgoed zijn geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik. SALTA, BERG, EXIT of ETAN.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 562

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 562

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Trampolines kopen

Het is voorjaar en de kinderen willen graag buiten spelen. Wat is er idealer dan gebruik te maken van een veilige trampoline in uw tuin? Kinderen kunnen zich uren vermaken op een trampoline. Wij hebben ervoor gezorgd dat al onze speeltoestellen voldoen aan de veiligheidseisen. Zo heeft u zich geen zorgen meer te maken om de veiligheid van uw kind. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen samen kunnen spelen. Bent u op zoek naar een professionele trampoline? Deze trampolines zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Kortom, voor al uw springplezier zit u bij Recreatiespeelgoed goed!

Merken trampolines

De trampolines die wij aanbieden zijn van de merken BERG, EXIT, SALTA of ETAN. Wij zijn premium dealer van het merk BERG. Deze trampolines zijn geschikt voor publiekelijk gebruik. Ze staan bekend om hun dikke beschermrand, goede kwaliteit veren en een groot veilig net. Deze combinatie zorgt ervoor dat de gebruikers van de trampoline uitermate goed beschermd zijn. Er wordt uitsluitend gewerkt met duurzame materialen. Hierdoor hebben de trampolines een jarenlange levensduur.

Diverse soorten trampolines

De trampolines zijn onder te verdelen in de categorieën professioneel, inground, beschermrand, safetynet en accessoires. De categorie professioneel bevat alle soorten trampolines voor bijvoorbeeld turnhallen. De inground trampolines worden in de grond gebouwd. Hierdoor kunt u gelijk op de trampoline springen zonder ergens op te hoeven klimmen. Hecht u veel waarde aan extra veiligheid zoals een beschermrand of een net? Hiervoor zijn ook categorieën met diverse speeltoestellen. Bovendien kunt u bij ons ook een los springdoek kopen of een trampoline ladder. Klik hier om direct alle verschillende categorieën te bekijken.

Ontwikkeling kind

Het samen kunnen spelen tussen kinderen is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de ontwikkeling van uw kind. Scholen, instellingen, bedrijven maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor diverse soorten speeltoestellen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze trampolines. Eigenaren Jan en Etjen hebben al jarenlange ervaring in de speelgoedmarkt. Kom gerust eens langs in onze enorme showroom van bijna 1000 vierkante meter. 

Trampoline kopen? Recreatiespeelgoed!

Op zoek naar een veilige en duurzame trampoline? Kies nu voor een trampoline van Recreatiespeelgoed. U kunt ons telefonisch benaderen via: 038 – 331 54 51 of mailen via: info@recreatiespeelgoed.nl. Bekijk ook onze bakfietsen!

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig