Bimas

Bimas Bikes zijn gemaakt met inspiratie en innovatie, gecombineerd met kwaliteit en waarde. De nieuwste generatie bakfietsen. Voorzien van een achterwielmotor of een middenmotor.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor alles is er een eerste keer. Voor iedereen ook.

Sommige dingen verleer je nooit; je eerste fiets bijvoorbeeld.

Trots ontdekte je deze onder het kleed in de hoek van de kamer of scheurde je het pakjespapier er enthousiast vanaf, je eerste fiets! Je wereld vergrootte zich, de huiskamer werd de buurt en de buurt werd het dorp of stad.

Op weg naar je eerste schooldag, werkdag of date; het maakte niet uit, je maakte de reis samen. Stoplicht mee of tegen, voor de wind of wind tegen (of was tie inmiddels gedraaid?); je fiets was er samen met jou.

Niet veel later fiets je samen of zelfs al met zitjes van en naar de basisschool en de sportclub, die fiets was er weer al dan niet met een beetje elektrische hulp. Weer later maakt de bestemming minder uit, lekker buiten bewegen en genieten is nu wat telt.
Iedere keer zodra je rijdt, weten jullie dat het goed zit. Net als die eerste keer.

Ervaring met fietsen hebben we als fietsenfabrikant én als mens. Wij kennen het plezier én de uitdagingen van dagelijks fietsen, ongeacht het model of uitvoering. Bij BIMAS werken onze fietsontwerpers, ons fabricage team en de servicemedewerkers nauw met elkaar samen. 

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig