Vogue-Troy

Kwaliteit bakfiets voor de laagste prijs. Zo heb je al een elektrische bakfiets voor de prijs van een gewone bakfiets. Veiligheid en kwaliteit staat altijd voorop.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Voordelen van een elektrische bakfiets van Vogue-Troy

De elektrische bakfiets wordt steeds meer gezien. En dat is ook niet gek, want een bakfiets met trapondersteuning heeft heel veel voordelen. Je neemt gemakkelijk al je spullen mee en er is ruimte genoeg voor de kinderen. Je kunt moeiteloos lange afstanden fietsen en daarbij maakt het niet uit hoeveel bagage of kinderen je meeneemt. Door de trapondersteuning fiets je zelfs in heuvelachtig gebied gemakkelijk. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of even snel naar de stad, met de (elektrische) bakfiets van Vogue, Troy of Zonix kom je overal.

Kwaliteit (elektrische) bakfiets voor de beste prijs

Dat een (elektrische) bakfiets duur is, is al lang niet meer van deze tijd. Bij Recreatiespeelgoed vind je namelijk de beste (elektrische) bakfiets voor de laagste prijs! Zo heb je al een (elektrische) bakfiets voor de prijs van een gewone bakfiets. Veiligheid en kwaliteit staat bij Keiler voorop. Want je vervoert immers je dierbaarste bezit in jouw bakfiets. Om de veiligheid en kwaliteit van onze bakfietsen te garanderen, worden alle fietsen grondig getest en allemaal in Nederland geassembleerd. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan.

Welke (elektrische) bakfiets kies jij? De vraag is nu; welke bakfiets met trapondersteuning past het beste bij jou en je gezin? Wij helpen je graag met deze keuze. Waar ga je de bakfiets bijvoorbeeld voor gebruiken? Heb je veel ruimte nodig, of juist iets minder? Kies je voor een driewieler bakfiets of juist voor een tweewieler bakfiets? Iedereen is verschillend en daar hebben wij onze elektrische bakfietsen op afgestemd. Zo weten we zeker dat wij een bakfiets hebben die bij jouw manier van leven past. Kies je bijvoorbeeld voor een driewieler bakfiets zoals de Vogue E-Bike Carry of de Troy E-bike? Dan is je fiets je altijd stabiel en hoef je niet bang te zijn dat je omvalt. Op een tweewieler bakfiets, zoals de Vogue E-Bike Carry Tweewiel, ben je wendbaar en fiets je eigenlijk net als op een gewone fiets.Wat je keuze ook gaat worden, een ding is zeker; met de (elektrische) bakfietsen van Recreatiespeelgoed, fiets je moeiteloos overal naartoe.

Kom kijken, kom testen, kom ervaren. Bij ons altijd meer dan 12 (elektrische) bakfietsen en transportfietsen gepresenteerd. 

We helpen u graag. Wilt u meer informatie over dit model of een ander model en merk? Neem gerust contact met ons op.

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig