Rijdend materiaal

Rijdend materiaal

Rijdend materiaal
Het rijdend materiaal bij Recreatiespeelgoed is geschikt voor gebruik op het schoolplein, in speeltuinen, speelparadijzen, recreatieparken en pretparken. Een gevarieerd aanbod aan rijdend materiaal staat garant voor veel speelplezier waarbij de grove motoriek spelenderwijs wordt geoefend. Met de eenvoudige loopfietsjes leren kinderen voor het eerst hun evenwicht bewaren. Zodra dit beheerst wordt kunnen zij verder op de driewielers en tweewielers.


Driewielers
Driewielers op het speelplein zorgen voor eindeloos speelplezier. Door de gedegen en stabiele constructie zijn driewielers zeer geschikt voor gebruik op kinderdagverblijven en op het speelplein. De driewielers in ons assortiment zijn stevig en zijn geschikt voor intensief gebruik op speelplaatsen Voor elke leeftijd is er wel een passende driewieler.


Tweewielers en steps
Tweewielers en steps voor op het speelplein zijn een uitdaging voor zowel de beginnende als de gevorderde fietser. De tweewielers en steps bevorderen in hoge mate de motorische ontwikkeling van een kind. Voor jonge kinderen is de loopfiets een geschikt product om het evenwicht te leren bewaren en voor oudere kinderen is dit een step.


Karren voor op het speelplein
Met een kar op het speelplein is speelplezier gegarandeerd. De karren voor op het speelplein zijn gemaakt om kinderen in groepsverband te laten spelen. De bestuurder zit achter het stuur en wordt voortgeduwd door de overige kinderen. Voor de ontwikkeling van een kind is dit ook zeer belangrijk om in groepsverband te spelen, daarom is een kar ideaal voor op het speelplein.  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig