Speeltoestellen Hy-land

De Hy-land speeltoestellen zijn speciaal ontworpen en gecertificeerd volgens EN 1176. Hierbij zijn er 8 toestellen zijn samen te stellen. Op de camping, sportvereniging, bij het restaurant, voor het kinderdagverblijf, of bij uw familie hotel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Met de Hy-Land Projecten creëert u overal een kindvriendelijke omgeving. 

Denk hierbij aan Hy-land speeltoestellen bij o.a. kinderdagverblijf, sportvereniging, camping, restaurant, hotel en gemeenschappelijke ruimte. Alle projecten zijn ook leverbaar met een RVS glijbaan.

Professionaliteit

De Hy-Land speeltoestellen zijn geschikt voor elk oppervlak, binnen én buiten. De weerbestendige toestellen zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Natuurlijk is het ook mogelijk om het speeltoestel door ons te laten opbouwen. Vraag hiervoor de montage offerte op.

Veiligheid

De speeltoestellen moeten volgens de Europese Standaard op een valdempende ondergrond geplaatst worden, bijvoorbeeld rubberen tegels. Voor het veilig plaatsen van het toestel op een niet verharde ondergrond, raden wij u 5 Anchor Sets aan. U vindt de Anchor Sets onder Bijpassende producten. Voor het plaatsen op verharde ondergrond is extra hard-ware nodig, bijvoorbeeld chemische ankers of keilbouten. 

Duurzaamheid en kwaliteit

De speeltoestellen zijn op duurzaamheid en kwaliteit getest door een onafhankelijk en geaccrediteerd testlaboratorium in Duitsland (TüV Rheinland-Group) en daarbij gecertificeerd voor openbaar gebruik volgens EN-1176. De Hy-Land glijbaan is gemaakt van UV-bestendig materiaal HDPE, 
waardoor de glijbaan geschikt is voor intensief gebruik.

Recreatiespeelgoed, van idee tot realisatie.
Wij kunnen u helpen met het ontwerp, de plaatsing en mogelijke overige werkzaamheden.   

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig