De voordelen van skelterverhuur

De voordelen van skelterverhuur

Maak uw camping, kampeerboerderij of vakantiepark nog aantrekkelijker voor uw gasten! Met de skelters van onder andere BERG voegt u een attractie toe die een unieke ervaring oplevert voor uw gasten. Elke gast die een proefritje maakt op de skelter is meteen ‘verkocht', en zal de skelter gedurende vakantie ter beschikking hebben.


Verhuurperiode
De verhuurperiode van de skelter bepaalt u helemaal zelf. Dit kan variëren van een uur tot een dag of zelfs een hele week. Uw camping, kampeerboerderij of vakantiepark biedt een ideale omgeving, waar kinderen veilig op de skelter kunnen rondrijden.


Verhuurpunt
De verhuurpunt van de skelter maakt u zo groot of klein als uw ruimte en investeringsmogelijkheden toelaten. Om te starten is niet veel nodig, een locatie waar u de skelters kunt stallen is al voldoende. De skelter verhuurt u per tijdseenheid van bijvoorbeeld van 15 minuten.
De investering bepaalt u zelf. Recreatiespeelgoed is premium dealer van BERG. Dit bekent dat wij nauw samenwerken met BERG waarbij kennis, kwaliteit en flexibiliteit gedeeld wordt.


Weinig onderhoud
De BERG skelters zijn van superieure kwaliteit. De sterke luchtbanden zorgen voor comfortbal rijden, het robuuste frame garandeert stabiliteit. Over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. De skelters vragen weinig onderhoud en gaan jarenlang mee!


Succes gegarandeerd!
Bij het zien van anderen op de skelters, krijgt jong en oud zin om zelf ook een ritje te maken. Dankzij de korte verhuurperiode zijn de skelters al snel weer beschikbaar en uw volgende klant ervan genieten. U ontvangt van elke klant direct de betaling, wat zorgt voor een snelle cashflow en mogelijk tot een korte terugverdientijd van uw investering.



  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig