Let op! Bestellingen vanaf 26 juli worden vanaf 19 augustus verstuurd. Klik hier voor meer informatie.

Ultim Elite

Van alle trampolines, kun je de beste sprongen maken op de BERG Ultim Elite. Trampolines geschikt voor professioneel en ook particulier gebruik.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

BERG ULTIM ELITE TRAMPOLINES

Geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. 

De BERG Ultim Elite is verkrijgbaar in de uitvoeringen Regular, Flatground en Grand Elite

Neem bijvoorbeeld de nieuwe serie, de BEG Ultim Elite Flatground. 

Van alle trampolines, kun je de beste sprongen maken op de BERG Ultim Elite. Deze trampoline is speciaal ontworpen om de coolste en nieuwste tricks te leren en uit te voeren. De trampoline is 5x3 meter, wat betekent dat je enorm veel springruimte hebt. Net als de Olympische trampolines is deze Ultim Elite rechthoekig van vorm. Dit betekent dat je superfijne sprongen over de hele lengte en breedte van de trampoline kunt maken. Een rechthoekige trampoline geeft je meer controle over jouw sprongen.

Wil je de allerbeste trampoline? Kies dan voor een BERG Elite. Het bijzondere aan de Elite is de oerdegelijke en altijd mooi blijvende beschermrand. Deze is super stevig en gemaakt van het allerbeste en -sterkste materiaal op de markt. Dit maakt dat de rand jarenlang mee gaat en optimaal beschermd is tegen de straling van de zon. Je kan kiezen uit 3 verschillende vormen

BERG ULTIM TRAMPOLINE

Op een rechthoekige trampoline kan je over de hele lengte en breedte heerlijk springen. De sprongen die je maakt op een rechthoekige trampoline zijn beter controleerbaar. De vorm zorgt dat de trampoline perfect past in bijna elke tuin.
 

BERG GRAND TRAMPOLINE

De ovale vorm combineert de efficiënte sterkte van een rond frame met het grote springoppervlak van een rechthoekige trampoline. Op een ovale trampoline kan je over de hele lengte lekker springen.
 

BERG TRAMPOLINE

Het frame van een ronde trampoline is zeer sterk. Op het middelpunt van een ronde trampoline kan je het lekkerst springen. Dit komt doordat de spanning op de veren en het frame gelijk verdeeld is tijdens het springen.
 
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig