Airtrampolines: Het perfecte speeltoestel!

Airtrampolines: Het perfecte speeltoestel!

Wat is er nou gaver dan spelen en springen op een airtrampoline. Een airtrampoline kan tegen weer en wind. De airtrampoline is een aantrekkelijke blikvanger voor camping, kampeerboerderij, vakantiepark of een speeltuin. Populair onder alle kinderen. Op de airtrampoline komen sport en spel samen.

Wat is een airtrampoline?
Een airtrampoline is een springkussen dat permanent in de grond is geïnstalleerd. Een externe blower zorgt voor de luchttoevoer naar de airtrampoline. Deze wordt in een aparte behuizing geplaatst op een veilige afstand van de airtrampoline. Hierdoor is de blower nauwelijks hoorbaar en niet toegankelijk voor bezoekers. De blower wordt aangesloten op een tijdsschakelaar waarmee u de tijden dat de airtrampoline aanstaat zelf bepaalt.


Een airtrampoline is het perfecte speeltoestel voor de camping, restaurant, pretpark of elke gelegenheid met terras of speeltuin. Een airtrampoline is het ideale speeltoestel voor de grote en ook kleine kinderen.

Airtrampolines bij Recreatiespeelgoed
De airtrampolines in ons assortiment zijn leverbaar in; alle vormen en alle afmetingen (vanaf 4 meter) diverse kleuren (rood, geel, groen, blauw en oranje) en combinaties hiervan.
Wij werken uitsluitend met Panamadoek van Duitse makelij. Dit is het sterkste doek wat leverbaar is. Het doek heeft een puntbelasting van 90 kg/cm² en een eigen gewicht van 900 gr/m². Aangezien de zeilen in onze eigen werkplaats worden gefabriceerd kunnen we snel leveren. Wij werken niet met standaard maten maar met alle maten en U kunt zelf de kleuren samenstellen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.



  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig