Professionele speeltoestellen, welke past bij jou bedrijf?

Professionele speeltoestellen, welke past bij jou bedrijf?

Bij uw bedrijf/ vereniging de leukste speelplaats, waarbij u geen concessies hoeft te doen aan speelplezier en veiligheid. Het kiezen van het juiste speelgoed en/of speeltoestellen wordt kinderspel. In deze blog lees je alles over verschillende merken professionele speeltoestellen.


Hy-land professionele speeltoestellen
De Hy-Land professionele speeltoestellen zijn geschikt voor elk oppervlak, binnen én buiten. De weerbestendige speeltoestellen zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. De speeltoestellen zijn op duurzaamheid en kwaliteit getest door een onafhankelijk en geaccrediteerd testlaboratorium in Duitsland (TüV Rheinland-Group) en daarbij gecertificeerd voor openbaar gebruik volgens EN-1176.


Houtplezier professionele speeltoestellen
De professionele speeltoestellen van Houtplezier zijn robuust en uitdagend. Met de speeltoestellen van Houtplezier investeert u in de toekomst. De Houtplezier speeltoestellen dagen kinderen uit om telkens hun grenzen te verleggen en stimuleren de onderlinge competitie. Zo dragen ze bij aan de motorische en sociaal- emotionele ontwikkeling van kinderen. Ze ontwikkelen spelenderwijs basisvaardigheden die essentieel zijn voor hun toekomst. Door het gebruik van duurzame materialen hebben de speeltoestellen en zeer lange levensduur en vragen ze weinig onderhoud.


IJreka professionele speeltoestellen
IJreka heeft een breed, kwalitatief en hoogwaardig assortiment professionele speeltoestellen. Met de professionele speeltoestellen van IJreka wordt elke speeltuin een groot succes voor jong en oud. Bij IJreka zorgen ze voor veel variatie in de aangeboden speeltoestellen, zodat jong en oud buiten in een speeltuin veel plezier kan maken.


White Rhino speeltoestellen
White Rhino is een totaaloplossing om een openbare speeltuin op te bouwen. Grote modellen als blikvanger, kleinere elementen om aan te vullen. Is in het bijzonder geschikt voor semi-bewaakte speeltuinen. Bijvoorbeeld in de buurt van scholen, restaurants, campings, verenigingen en kinderopvang.



  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig