Therapie schommels

Bijzondere therapie schommels, die zorgen voor een speciale ervaring! Leverbaar in twee soorten: - Therapie schommel Large - Therapie schommel Extra Large

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. KBT Kuipschommel inclusief harnas voor mensen met een beperking
    KBT Kuipschommel inclusief harnas voor mensen met een beperking
    Vanaf 575,- 475,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Therapie schommels van die-Schaukel

De therapie schommel is speciaal gemaakt voor bijv. praktijken en klinieken, maar ook voor de rehabilitatie. Daarnaast is deze extra grote schommelmat erg geschikt voor particulieren met een gehandicapt kind. Doordat de schommel een grote oppervlakte heeft, biedt het ook volwassenen een heerlijke schommelervaring. De schommel is goedgekeurd en gecertificeerd voor medische toepassingen: EN-12282:1999.  

Een bijzondere eigenschap is de mogelijkheid om als therapeut samen met de patiënt te schommelen; dit helpt om bijv. angsten af te bouwen. Daarnaast bouwt u op deze manier een bijzondere vertrouwensrelatie met de patiënt op; dit geeft weer mogelijkheden voor verdere trainingen. 

De therapie schommel is voorzien van extra zachte rubberen stootranden. De ervaring is dat de schommel door deze randen vanaf de zijkant vóóral voor gehandicapten makkelijk toegankelijk is. Daarnaast geeft de grote mat een stabiel en tegelijkertijd veilig gevoel. Ook heeft deze grote schommelmat oriëntatie strepen wat het voor slechtzienden makkelijker maakt. Zo kunnen ze de ruimtelijke grenzen makkelijker herkennen en de patiënt beter sturen.

Leverbaar in twee soorten: 
- Therapie schommel Large
- Therapie schommel Extra Large

  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig