De voordelen van trampoline verhuur

De voordelen van trampoline verhuur

Maak uw camping, kampeerboerderij of vakantiepark nog aantrekkelijker voor uw gasten! Met de trampolines van onder andere BERG voegt u een attractie toe unieke ervaring oplevert voor uw gasten.


Verhuurpunt
Als camping, kampeerboerderij of vakantiepark wilt u er alles aan doen om het voor uw gasten zo plezierig mogelijk te maken. Uw verhuurpunt maakt u zo klein of groot als uw ruimte en investeringsmogelijkheden toelaten. Om te starten is weinig nodig. De trampolines verhuurt u per tijdseenheid van bijvoorbeeld 15 minuten. De producten van BERG vragen om weinig onderhoud en kunt u probleemloos gedurende het gehele seizoen verhuren.


Trampolines van BERG
Met de zeer hoogwaardige en veilige kwaliteitstrampolines van BERG kunt u zonder zorgen ook dit aantrekkelijke tijdverdrijf aan uw gasten aanbieden. Jong en oud zal genieten van het springen op de trampoline, en u zult zien dat rondom de trampoline al snel een gezellige ontmoetingsplek ontstaat. Wij kunnen ook uw partner zijn in de aanschaf van kinderfietsen.


Succes gegarandeerd!
Bij het zien van het plezier dat anderen op de trampolines beleven, krijgt jong en oud zin om zelf ook een sprong te wagen! Dankzij de korte verhuurperiode zijn de trampolines snel weer beschikbaar en kan uw volgende klant ervan genieten. U ontvangt van elke klant direct de betaling, wat zorgt voor een snelle cashflow en mogelijk tot een korte terugverdientijd van uw investering.



  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig