De bakfietsen van Bakfiets.nl zijn bakfietsen van een hoge kwaliteit. In diverse testen en reviews komen de producten van Bakfiets.nl vaak als beste uit de test. Bakfiets.nl mag dan ook gezien worden als een echt kwaliteitsmerk. 
69 producten
De bakfietsen van Johnny Loco. Uniek Hollands design
Lichtgewicht aluminium bak
Met drie wielen altijd stabiel op weg.
20 producten
Kwaliteit bakfiets voor de laagste prijs.
Zo heb je al een elektrische bakfiets voor de prijs van een gewone bakfiets.
Veiligheid en kwaliteit staat altijd voorop.
9 producten
Bij Urban Arrow kun je kiezen uit een aantal modellen transportfietsen. De modellen van de Urban Family, deze lijn fietsen is het meest geschikt voor het vervoer van kinderen. 
Voor zakelijk gebruik kun je kiezen voor de Urban Arrow Shorty of voor de Urb
12 producten
De opdracht voor het ontwerp van de Dolly was geen eenvoudige: Het ontwerpen van een tweewiel bakfiets met een design en uitstraling welke zich in de huidige markt sterk onderscheidt. Het resultaat is een bakfiets met een moderne, frisse en trendy uitstra
15 producten
Kwaliteit, veiligheid en ontwerp.
Gedurende vele jaren heeft Winther zich gericht op het produceren van hoogwaardige bakfietsen
en fietsen voor kinderen en volwassenen.
Winther werkt samen met experts uit de industrie, wetenschappers en ontwerpers.
19 producten
Bakfietsen van Cangoo. Kies uit de diverse modellen bakfietsen van Cangoo.
25 producten
Op zoek naar accessoires voor uw bakfiets, vouwfiets of driewieler (fiets)?
Wij hebben een groot assortiment aan accessoires.
89 producten
Een snelle, duurzame en goedkope manier om je goederen te vervoeren. Wie wil dat nou niet?
Interessant voor bedrijven. Voor het vervoeren van pakketjes tot boodschappen. Of in te zetten als vervoermiddel voor een loodgieter of een apothekersdienst.
25 producten
Een vouwfiets is handig om korte ritjes te overbruggen, maar ook ideaal om (gratis) mee te nemen in het openbaar vervoer. Daarnaast is de opgevouwen fiets ook erg makkelijk mee te nemen in caravan of aanhanger, dus ook een ideale vakantiefiets!
14 producten
Een fietskar, hondenfietskar of een aanhangfiets.
6 producten
1 tot 2 fietsen meenemen?
4 producten
Accessoires voor je fiets, bakfiets, fietskar, vouwfiets, driewieler en meer.
31 producten
Voor mensen die niet meer op een gewone tweewieler kunnen fietsen om wat voor reden dan ook, heeft Popal een goed en veilig alternatief: de driewieler voor volwassenen.
2 producten

Een bakfiets kopen? Bij Recreatiespeelgoed vindt u bakfiets die bij u past.

Bakfiets kopen

De bakfiets is een tijdje van het straatbeeld verdwenen, maar is nu weer terug van weggeweest! Een bakfiets is misschien wel groot, maar vergeet vooral niet dat deze fiets ook heel erg handig is. Zo kunt u veel meer transporteren met een bakfiets dan met een normale fiets. De bakfietsen van tegenwoordig zijn van alle gemakken voorzien en zien erg ook nog eens erg mooi uit!

Het gemak van een bakfiets

Een bakfiets kent nog veel meer voordelen. Zo is een bakfiets zeer stabiel. Wilt u op- of afstappen? Dan blijft een bakfiets met drie wielen gewoon staan. Een bakfiets kunt u ook heel eenvoudig parkeren. Ook is het met een bakfiets mogelijk om zwaardere spullen en voorwerpen te vervoeren. U kunt onder andere bij ons terecht voor onderstaande bakfietsen:

  • Bakfiets Troy
  • Bakfiets Vogue
  • Bakfiets Urban Arrow
  • Bakfiets Johnny Loco
  • Bakfiets Dolly Bikes
  • Bakfiets van Bakfiets.nl
  • Bakfiets Winther
  • Bakfiets van Cangoo

Zwaar laden, licht rijden

Het fijne van een bakfiets is dat u de bak helemaal vol kunt laden en toch nog licht kunt fietsen. Daarnaast kunt u ook uw kinderen meenemen in de bakfiets. De bak op deze fiets is ook ideaal voor de mensen die op de fiets boodschappen doen. Misschien dat de bakfiets uw auto zelfs kan vervangen? Dat is ook nog eens gezonder!

Een tweewieler of driewieler?

Bakfietsen zijn er in veel verschillende soorten en maten. In ons assortiment vindt u verschillende merken, modellen en type bakfietsen. Bedenk van te voren goed wat uw behoeftes zijn. Gaat u bijvoorbeeld voor een tweewieler of een driewieler? Een bakfiets met drie wielen is stabieler en bij het gebruik van deze fiets hoeft u geen moeite te doen om in balans te blijven. Een bakfiets met twee wielen fietst weer lichter en met deze fiets komt u wat makkelijker vooruit.

Bakfietsen voor kinderopvang, gastouders, campings en scholen

Recreatiespeelgoed is de specialist in professioneel en particulier speelgoed. Kinderopvangcentra, gastouderbureaus, campings en scholen mogen wij dan ook tot onze vaste klantenkring rekenen. Wilt u advies over de aanschaf van één of meerdere bakfietsen? Neem contact met ons op!

Zakelijk vervoer

Wilt u als ondernemer of organisatie de bevoorrading en het logistiek slimmer en zeker ook duurzamer inrichten? Wij helpen u graag mee, met de elektrische bakfiets of Transportfiets. Altijd voor de beste prijs. 

Bakfiets kopen bij Recreatiespeelgoed

Bent u op zoek naar een bakfiets? Bij Recreatiespeelgoed vindt u bakfietsen van goede kwaliteit. In ons assortiment heeft u een ruime keuze aan bakfietsen. Weet u al voor welke kleur u gaat? En waar moet uw bakfiets aan voldoen? Wilt u meer informatie over onze bakfietsen in het assortiment? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte bakfiets!

En altijd voor de beste prijs!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x