Kinderen van 2 tot 5 jaar kunnen meegroeien met deze skelter, zowel het stuur als de stoel zijn namelijk verstelbaar. Daarnaast kan deze skelter helpen bij het leren trappen!
9 producten
Skelters voor kinderen vanaf 3 jaar.
Skelters en Trikes.
De Berg Buddy, De Berg Choppy of de Exit Triker.
18 producten
Met deze stoere skelters ben je goed wendbaar en kun je goed door de bochten scheuren! Wedstrijdjes, korte sprints, lange afstanden of stoer stunten.
Wendbaar met de Exit Triker.
20 producten
Skelters voor kinderen vanaf 5 jaar.
Ga je voor de John Deere of liever voor de Fendt?
Stroop je mouwen op en ga aan de slag met jouw eigen BERG skelter
17 producten
Professionele skelters en familiefietsen.
Uitermate geschikt voor de recreatieve sector zoals campings, zorgboerderijen, speelboerderijen en vakantieparken.
33 producten
Wij willen er alles aan doen om u te ondersteunen bij het realiseren van een mooie speelplek. Wilt of kunt u de investering in een skelter niet in één keer doen? Wij denken met u mee in de mogelijkheid om te huren.
19 producten

Aanbod skelters

Skelter(s) gezocht? Recreatiespeelgoed biedt een breed en divers assortiment skelters aan. Op dit moment zijn er ongeveer 70 verschillende modellen skelters beschikbaar. Al deze modellen zijn te bekijken in de webshop. Onze showroom is gevestigd in Kampen. Wilt u graag eens bij de skelters komen kijken? U bent van harte welkom. Bovendien kunt u ook bij ons ook terecht voor speeltoestellen, trampolines en nog veel meer producten. Kortom, Recreatiespeelgoed is uw ideale partner bij de aankoop van een skelter!

Categorieën skelters

Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunt u bij ons al terecht voor een skelter. We hebben verschillende categorieën skelters beschikbaar. Zo bieden wij onder andere de Berg Buzzy skelters aan die geschikt is voor de jongste gebruikers van 2 jaar oud. De skelters kunnen zowel vooruit- als achteruit rijden en binnen een paar seconden tot stilstand komen. Het model staat bekend om de goede bereikbaarheid van de trappers. Deze modellen staan garant voor jarenlang speelplezier. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie skelters vanaf de leeftijd van 5 jaar. Het model wat er direct uitspringt is de Berg Skelter Race. De brede banden en gave spoiler geven de skelter een stoere uitstraling. Het model beschikt over een schommel-as met dubbele kogelbesturing. Daarnaast bevat het model stoere spatborden. Direct alle categorieën skelters bekijken? Klik hier.

Traxx skelter

Altijd al een skelter willen hebben met een echte tractor look? Wij beschikken over diverse mooie tractor skelters. De skelter die direct in het oog springt is de bekende groen-gele John Deere skelter. Deze skelter past perfect thuis op een boerderij. Door de grote brede banden blijft u op lastig begaanbare terreinen makkelijk overeind. Bovendien bevat het model een mooie grote uitlaat. Heeft u vragen over een bepaalde skelter? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Er zijn ook voldoende accessoires beschikbaar op het gebied van skelters. Denk hierbij aan trekhaken, verlichting, aanhangers of sirenes.

Skelter: kies voor Recreatiespeelgoed!

Op zoek naar een stoere skelter voor uw kinderen? Dan zit u bij Recreatiespeelgoed goed. Wij zijn uw ideale partner op het gebied van skelters en andere speeltoestellen. U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 – 331 54 51. Bovendien kunt u ook mailen naar: info@recreatiespeelgoed.nl.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x