Voetbal- en Airhockytafels

Sorteer op:

Deze pooltafel is geschikt voor particulier gebruik.
Pooltafel in 5,5 ft uitvoering met blauwkleurig laken en droppockets. Eenvoudig vast onderstel in zwart uitgevoerd.
€189,00
Degelijk uitgevoerde Deutsche Meister voetbaltafel met zwart houten poten.
Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een perfecte bal controle.
€879,00
Inklapbare voetbaltafel van hoge kwaliteit.
Deze voetbaltafel is na het spelen compact weg te zetten. Deze inklapbare tafel heeft een elegante grijs/zwarte kleur met dito poppen en score tellers.
€879,00
Voor de echte Air Hockey liefhebbers in de speelhal, is er nu een Air Hockey setvoor thuis.
Deze tafel is inklapbaar.
Afmeting 152X76X78CM
€154,95
Biljartballen van aramith kwaliteit. 52,4 mm.
€34,25
Zeer degelijke tafel, geschikt voor zowel particulier gebruik als voor scholen/instellingen.
Pooltafel in 7ft uitvoering met blauwkleurig laken en droppockets.
€528,00
Tafel van zeer zware kwaliteit.
Met ingebouwde scoretellers.
Door de stelpoten waterpas te stellen geschikt voor gebruik in (sport) kantines, scholen en instellingen.
€449,00
Deze voetbaltafel is speciaal gemaakt voor gebruik door gehandicapte als ook niet gehandicapte spelers. De tafel is voorzien van een stevige constructie in de kleuren zwart / zilvergrijs. Deze tafel heeft een extra lang kabinet waardoor het mogelijk wordt
€1.009,00
Voetbaltafel zonder muntinworp met geharde, onbreekbare glasplaat. Een veilig gebruik is gegarandeerd doordat de glazen plaat verzegeld is.
Stangen naar keuze.
€795,00
Schitterend uitgevoerde voetbaltafel met zwart houten poten.
Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een nog betere bal controle.
Uitgevoerd met zwart en witte poppen.
€879,00
De Soccer school heeft de officiële afmeting en hoogtes van een professionele tafel, maar dan zonder muntinworp.
Geschikt voor scholen, instellingen en in kantines van bedrijven.
Stangen naar keuze.
€655,00
Voetbaltafel van zware kwaliteit met robotspelers.
De Ranger heeft geïntegreerde bekerhouders en chromen stelpoten voor particulier gebruik, maar ook geschikt in kantines, scholen en instellingen.
€369,95

Speeltafels

Zoekt u naar speeltafels voor uw vereniging, bedrijf of instelling? Dan bent u aan het juiste adres bij Recreatiespeelgoed. Wij leveren verschillende speeltoestellen aan andere ondernemingen. We beschikken over diverse speeltafels voor jong en oud. Wil u bijvoorbeeld uw verenigingsleden extra vermaak geven door middel van een voetbaltafel? Dat kunnen wij voor u realiseren. Heeft u een vraag over een product? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op via: 038 - 331 50 13 of 06-37482445. Samen zorgen we voor de ideale speeltafel(s) voor uw onderneming.

Voetbaltafels, pooltafels en airhockeytafels

Ons assortiment speeltafels bestaat onder andere uit voetbaltafels, pooltafels en airhockeytafels. Deze speeltoestellen zijn afkomstig van de fabrikanten Garlando, Deutscher Meister of Heemskerk. Recreatiespeelgoed is een officieel erkende dealer waardoor u dus speeltafels van hoge kwaliteit aanschaft. Recreatiespeelgoed vindt het belangrijk dat kinderen en volwassenen samen kunnen spelen. Staat uw ideale speeltafel er niet tussen? Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Speeltafels eerst bekijken

De aanschaf van een speeltafel is natuurlijk een investering. Wij kunnen het ons voorstellen dat u eerst de speeltafels wil bekijken. Wij beschikken over grote showroom van bijna 1000 m2 in Kampen. U bent van harte welkom om de producten te bekijken en uit te testen. Wij geven graag meer informatie over de speeltafels. De kracht van onze speeltafels is dat ze erg duurzaam zijn en er veilig mee gespeeld kan worden. Bekijk ons aanbod aan speeltafels door op de icoontjes van de bovenstaande afbeeldingen te klikken. Onze speeltafels zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Daarnaast zijn ook losse onderdelen zoals een voetbalpoppetje los bij te bestellen.

Speeltafels kopen? Recreatiespeelgoed!

Bent u geïnteresseerd geraakt in de speeltafels van Recreatiespeelgoed? Neem gerust contact met ons op om uw wensen en budget door te geven. Samen kunnen we kijken naar de producten die hierop aansluiten. Wij staan voor kennis, kwaliteit en zijn altijd op zoek naar de juiste prijs. Heeft u vragen over onze producten? Laat het ons weten en neem telefonisch contact op via: 038 - 331 50 13 of 06-37482445. Uw vragen over speeltafels mogen ook per mail naar: info@recreatiespeelgoed.nl. Bekijk ook onze bakfietsen!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x