Voetbaltafels, Airhockytafels, Pooltafels en Darts


Altijd al op zoek geweest naar een voetbaltafel die bij jou past?
Zowel voor particulier als voor professioneel gebruik.
Voetbaltafels met of zonder muntinworp.
83 producten
Pooltafels in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Wij hebben een passend model voor ieders wens voor de beste prijs.
22 producten
11 producten

Speeltafels

Zoekt u naar speeltafels voor uw vereniging, bedrijf of instelling? Dan bent u aan het juiste adres bij Recreatiespeelgoed. Wij leveren verschillende speeltoestellen aan andere ondernemingen. We beschikken over diverse speeltafels voor jong en oud. Wil u bijvoorbeeld uw verenigingsleden extra vermaak geven door middel van een voetbaltafel? Dat kunnen wij voor u realiseren. Heeft u een vraag over een product? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op via: 038 - 331 50 13 of 06-37482445. Samen zorgen we voor de ideale speeltafel(s) voor uw onderneming.

Voetbaltafels, pooltafels en airhockeytafels

Ons assortiment speeltafels bestaat onder andere uit voetbaltafels, pooltafels en airhockeytafels. Deze speeltoestellen zijn afkomstig van de fabrikanten Garlando, Deutscher Meister of Heemskerk. Recreatiespeelgoed is een officieel erkende dealer waardoor u dus speeltafels van hoge kwaliteit aanschaft. Recreatiespeelgoed vindt het belangrijk dat kinderen en volwassenen samen kunnen spelen. Staat uw ideale speeltafel er niet tussen? Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Speeltafels eerst bekijken

De aanschaf van een speeltafel is natuurlijk een investering. Wij kunnen het ons voorstellen dat u eerst de speeltafels wil bekijken. Wij beschikken over grote showroom van bijna 1000 m2 in Kampen. U bent van harte welkom om de producten te bekijken en uit te testen. Wij geven graag meer informatie over de speeltafels. De kracht van onze speeltafels is dat ze erg duurzaam zijn en er veilig mee gespeeld kan worden. Bekijk ons aanbod aan speeltafels door op de icoontjes van de bovenstaande afbeeldingen te klikken. Onze speeltafels zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Daarnaast zijn ook losse onderdelen zoals een voetbalpoppetje los bij te bestellen.

Speeltafels kopen? Recreatiespeelgoed!

Bent u geïnteresseerd geraakt in de speeltafels van Recreatiespeelgoed? Neem gerust contact met ons op om uw wensen en budget door te geven. Samen kunnen we kijken naar de producten die hierop aansluiten. Wij staan voor kennis, kwaliteit en zijn altijd op zoek naar de juiste prijs. Heeft u vragen over onze producten? Laat het ons weten en neem telefonisch contact op via: 038 - 331 50 13 of 06-37482445. Uw vragen over speeltafels mogen ook per mail naar: [email protected] Bekijk ook onze bakfietsen!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x