Voetbal- en Airhockytafels

Sorteer op:

Voor de echte Air Hockey liefhebbers in de speelhal, is er nu een Air Hockey setvoor thuis.
Deze tafel is inklapbaar.
Afmeting 152X76X78CM
€154,95
Een inklapbare voetbaltafel met de kwaliteit van Garlando. Wanneer men te weinig plaats heeft om een voetbaltafel te laten staan in de kamer is deze Garlando F20 Evolution tafel de perfecte oplossing
€419,00
Kadotip!
Voetbalspel uitgevoerd in tafelmodel.
Modern, houtkleurig meubel, met groen speelveld en schuin oplopende hoeken voor optimaal speelplezier.
€70,00
Degelijk uitgevoerde voetbaltafel van Deutsche Meister zonder muntinworp. Wordt geleverd incl. balletjes. Voetbaltafel is uitgevoerd met een uniek kogellager systeem voor nog meer speelplezier.
€1.245,00
Deze pooltafel is geschikt voor particulier gebruik.
Pooltafel in 5,5 ft uitvoering met blauwkleurig laken en droppockets. Eenvoudig vast onderstel in zwart uitgevoerd.
€195,00
Een inklapbare voetbaltafel met de kwaliteit van Garlando. Wanneer men te weinig plaats heeft om een voetbaltafel te laten staan in de kamer is deze Garlando F20 Evolution tafel de perfecte oplossing. Deze tafel heeft inklapbare poten waardoor ze makkelij
€369,00
Schitterend uitgevoerde voetbaltafel met zwart houten poten.
Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een nog betere bal controle.
Uitgevoerd met zwart en witte poppen.
€879,00
Zeer degelijke tafel, geschikt voor zowel particulier gebruik als voor scholen/instellingen.
Pooltafel in 7ft uitvoering met blauwkleurig laken en droppockets.
€528,00
Deze pooltafel met muntinworp is gemaakt van de beste houtsoorten en leiplaat. De tafel is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen en wordt geleverd met de benodigde accessoires. Geschikt voor professioneel gebruik.
€2.785,00
Degelijk uitgevoerde Deutsche Meister voetbaltafel met zwart houten poten.
Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een perfecte bal controle.
€879,00
Verkrijgbaar per set van 10 ballen, geschikt voor alle merken voetbaltafels.
Doordat de balletjes van zacht materiaal zijn, speelt het zo goed als zonder lawaai.
€14,75
De Voetbaltafel High Tac Cover is stevig opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen. Deze tafel heeft veel stabiliteit. Met metalen onderstel van 90x90 dik met rubberen voet, stelvoet en glazen plaat. Stangen naar keuze.
€1.129,00

Speeltafels

Zoekt u naar speeltafels voor uw vereniging, bedrijf of instelling? Dan bent u aan het juiste adres bij Recreatiespeelgoed. Wij leveren verschillende speeltoestellen aan andere ondernemingen. We beschikken over diverse speeltafels voor jong en oud. Wil u bijvoorbeeld uw verenigingsleden extra vermaak geven door middel van een voetbaltafel? Dat kunnen wij voor u realiseren. Heeft u een vraag over een product? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op via: 038 - 331 50 13 of 06-37482445. Samen zorgen we voor de ideale speeltafel(s) voor uw onderneming.

Voetbaltafels, pooltafels en airhockeytafels

Ons assortiment speeltafels bestaat onder andere uit voetbaltafels, pooltafels en airhockeytafels. Deze speeltoestellen zijn afkomstig van de fabrikanten Garlando, Deutscher Meister of Heemskerk. Recreatiespeelgoed is een officieel erkende dealer waardoor u dus speeltafels van hoge kwaliteit aanschaft. Recreatiespeelgoed vindt het belangrijk dat kinderen en volwassenen samen kunnen spelen. Staat uw ideale speeltafel er niet tussen? Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Speeltafels eerst bekijken

De aanschaf van een speeltafel is natuurlijk een investering. Wij kunnen het ons voorstellen dat u eerst de speeltafels wil bekijken. Wij beschikken over grote showroom van bijna 1000 m2 in Kampen. U bent van harte welkom om de producten te bekijken en uit te testen. Wij geven graag meer informatie over de speeltafels. De kracht van onze speeltafels is dat ze erg duurzaam zijn en er veilig mee gespeeld kan worden. Bekijk ons aanbod aan speeltafels door op de icoontjes van de bovenstaande afbeeldingen te klikken. Onze speeltafels zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Daarnaast zijn ook losse onderdelen zoals een voetbalpoppetje los bij te bestellen.

Speeltafels kopen? Recreatiespeelgoed!

Bent u geïnteresseerd geraakt in de speeltafels van Recreatiespeelgoed? Neem gerust contact met ons op om uw wensen en budget door te geven. Samen kunnen we kijken naar de producten die hierop aansluiten. Wij staan voor kennis, kwaliteit en zijn altijd op zoek naar de juiste prijs. Heeft u vragen over onze producten? Laat het ons weten en neem telefonisch contact op via: 038 - 331 50 13 of 06-37482445. Uw vragen over speeltafels mogen ook per mail naar: info@recreatiespeelgoed.nl. Bekijk ook onze bakfietsen!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x