Swingbag (Groen/Zwart)

Op voorraad
53,- 44,-
Alleen online
1 tot 3 werkdagen
1 tot 3 werkdagen
Swingbag (Groen/Zwart) van EXIT
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

EXIT SwingBag; schommelen, relaxen, spelen!

Met de EXIT SwingBag beleef je nu de leukste en spannendste avonturen. Alleen of samen met je vriendjes; met de EXIT SwingBag kun je eindeloos spelen. Je kan heerlijk zittend, maar ook zelfs staand schommelen! Maar je kunt jezelf ook helemaal verstoppen in de EXIT SwingBag. Of gebruik de EXIT SwingBag als hangmat om jouw favoriete boek te lezen. Eigenlijk kan alles, zolang jij het maar bedenkt! Schommelen, spelen, relaxen. Is dat niet cool?

Kinderen spelen graag in de frisse buitenlucht. Buiten spelen en volop in beweging zijn is precies wat kinderen nodig hebben. Spelen, zwaaien, zwieren en ravotten; de creativiteit en energie van kinderen kennen geen grenzen. De EXIT SwingBag biedt tal van mogelijkheden waarbij een kind zijn fantasie en bewegingsdrang de vrije loop kan laten. De EXIT SwingBag biedt eindeloos veel speelplezier, activiteit en prikkeling voor de fantasie. De EXIT SwingBag is niet alleen leuk, maar moedigt kinderen aan om hun(motorische ) vaardigheden verder te ontwikkelen en te ontdekken!

Kwaliteit en Veiligheid. Plezier staat bij de EXIT SwingBag absoluut op de voorgrond, maar veiligheid is zeker een zeer belangrijke voorwaarde. Om kinderen onbezorgd te kunnen laten spelen is de EXIT SwingBag zorgvuldig ontwikkeld waarbij de kwaliteitscontrole op materialen en productie centraal staat. Zo is de EXIT SwingBag vervaardigd van hoogwaardig luchtdoorlatend TenCate materiaal. Dankzij het gebruik van 80% polyester filamentvezels is de stof zeer duurzaam en waterafstotend. Het TenCate materiaal is getest op schadelijke stoffen en voldoet dan ook aan de strenge ‘Öko-Tex Standard’. De EXIT SwingBag is dan ook geschikt voor duurzaam buitengebruik en voldoet aan alle veiligheidseisen conform de actuele speelgoednorm EN71-1,2,3,8,9.

Plug & Play Bevestiging. Het ophangen van de EXIT SwingBag is kinderlijk eenvoudig. Met de bijgeleverde verstelbare ophangtouwen hangt u de EXIT SwingBag gemakkelijk op de juiste hoogte. 2x Klik is klaar. Spelen maar!

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons showroom!
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig
Swingbag (Groen/Zwart)