Sponeta tafeltennistafel S 6-53 i

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
729,- 602,-
Alleen online
1 tot 5 werkdagen
1 tot 5 werkdagen

De S6-53i tafeltennistafel indoor is de ideale trainingstafel en daardoor zie je deze tafeltennistafel veel terug in de sporthallen. De S6-53i voldoet aan de EN-Norm 14468-1.

Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De S6-53i tafeltennistafel indoor is de ideale trainingstafel en daardoor zie je deze tafeltennistafel veel terug in de sporthallen. De S6-53i voldoet aan de EN-Norm 14468-1.

Montage tijd van deze tafel is gering ,binnen 15 minuten speelklaar.

De tafel is verder zeer eenvoudig in te klappen en uit te klappen en ook verrolbaar door de transportwielen. Hierdoor is de tafel zeer veilig in gebruik voor kinderen.

Ook heeft deze tafeltennistafel een uitmuntend stuitvermogen door het 3tecWOOD premium 22-mm dikke tafeltennisblad, waardoor deze tafel perfect is voor een professioneel potje tafeltennis.

De Sponeta6 S6-53i is zwaar uitgevoerd en is opgebouwd uit degelijke materialen. De buitenranden van het tafelblad worden ondersteund door een dikke randlijst van 6 cm dikte. Hiermee wordt voorkomen dat het speelblad doorbuigt en het spelcomfort behouden blijft.

Beide speelhelften staan op vier afzonderlijke zwenkwielen( 125 mm) enerzijds en dikke poten aan het uiteinde anderzijds.

De frame delen zijn doorgaans 30 tot 40 mm dik in diameter en zorgen voor een stabiele fundering van de tafel.

De vier buitenste poten zijn voorzien van zogenoemde leg levellers. Hiermee kunnen hoogte verschillen tot 3 cm opgevangen worden.

Desgewenst is deze tafeltennistafel opklapbaar. Door de bladen omhoog te klappen en de wiel constructie in elkaar te schuiven, neemt de speeltafel zo min mogelijk ruimte in beslag.

Ook is het mogelijk om één blad omhoog te klappen. Hiermee zet u de ActiveLine S6-53i in zelf train stand en kan individueel getafeltennist worden. De tafeltennistafel wordt geleverd met ITTF gekeurde netpostcombinatie Sponeta Classic.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons showroom!
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig
Sponeta tafeltennistafel S 6-53 i