Bolderwagens

Sorteren op:

Eckla komt met een opvouwbare bolderwagen, topkwaliteit, 100% made in Duitsland! De bolderwagen is robuust, licht en opvouwbaar en past gemakkelijk in de auto.
Met anti-lek banden.
€309,00
Eckla komt met een opvouwbare bolderwagen, topkwaliteit, 100% made in Duitsland! De bolderwagen is robuust, licht en opvouwbaar en past gemakkelijk in de auto.
€299,00
Deze blauwe Outdoor bolderwagen is eenvoudig op te zetten en in te vouwen.
Ideaal om mee te nemen in de auto of camper.
€64,00
Deze groene bolderwagen is eenvoudig op te zetten en in te vouwen.
Ideaal om mee te nemen in de auto of camper.
€74,95
Extra vervoer nodig voor op de camping, het vakantiepark of gewoon bij huis?
De bolderwagen van BERG helpt je graag mee op weg.
€233,00
Extra vervoer nodig voor op de camping, het vakantiepark of gewoon bij huis?
De bolderkar XL van BERG helpt je graag mee op weg.
€256,00
Bolderwagen Frame van BERG
€161,00
Deze Western Huif maakt jouw Bolderwagen nog specialer. Alle ramen van het huifje kan je helemaal oprollen, waardoor je gemakkelijk alles in en uit kan laden.
€48,45
Neem je vriendjes mee in de bolderwagen en trek ze het hele plein over, of laad je spullen in de bolderwagen en breng ze naar de plek van bestemming. Deze bolderwagen is robuust, veilig en duurzaam.
€309,00
De Winther Turtle Kiddy bus Deluxe is de bus in luxe uitvoering incl. regen/zonnekap, tafel, deuren, verstelbare duwbeugel en 50 ltr. bagagebak. Geschikt voor maximaal 4 kinderen.
€2.079,00
De Winther Turtle Kiddy Bus Basic biedt 4 comfortabele zitplaatsen.
De Kiddy Bus is ontworpen voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Veiligheid en ergonomie staan bij de Kiddy Bus voorop.
€1.319,00
Actie
Kinderen kunnen in - en uitstappen via de opening aan de zijkant, net zoals in een echte bus.
Kinderen vinden dit een prachtige eigenschap en het zorgt ervoor, dat u de kids er niet uit hoeft te tillen.
€1.629,00 €1.395,00

Op zoek naar een bolderwagen voor uw kinderen? Dan kunt u terecht bij Recreatiespeelgoed. Onze collectie bestaat uit diverse stijlvolle bolderwagens in verschillende kleuren. De bolderwagen is makkelijk in- en uit te klappen en past daarom prima in uw kofferbak. In een handomdraai is de kar gemonteerd en klaar voor gebruik, ideaal voor een dagje weg met uw familie. De bolderwagens zijn afkomstig uit Duitsland, waarbij enkele modellen zijn uitgeroepen tot testwinnaar voor opvouwbare bolderwagens. Kortom, voor een bolderwagen kiest u voor Recreatiespeelgoed!

Bolderwagen kopen

Het kopen van een bolderwagen gaat eenvoudig en snel. Wilt u liever een bolderwagen huren? Dit is ook mogelijk. Voor u het weet beschikt u over het perfecte vervoermiddel voor een dagje strand met uw familie. Zoekt u een goede manier om uw boodschappen te vervoeren? Hier is de bolderwagen ook uitermate geschikt voor. De modellen kunnen een gewicht tot 100 kilogram vervoeren. Voor het monteren van de opvouwbare kar heeft u geen gereedschap nodig. Daarnaast zijn de karren te voorzien van verschillende opties zoals een rem, huif of opbergtas. De bolderwagens zijn uitgerust met een stevige bodemplaat plus een vulling. Zo kunnen uw kinderen comfortabel in de bolderwagen zitten. De bolderwagen is voorzien van stof van een duurzame rugzak, welke niet snel zal scheuren.

Voordelen bolderkar

Recreatiespeelgoed staat voor kennis, kwaliteit en de best mogelijke prijs. Wij willen het samen- en buitenspelen graag promoten. Ontdek al onze kernwaarden hier. Naast onze webshop beschikken we ook over een grote showroom in Kampen. Hier is het mogelijk de bolderwagen eerst te bekijken. Daarnaast is de bolderwagen ook online bestelbaar en wordt hij doorgaans binnen 2 en 5 werkdagen geleverd. Komt u er niet helemaal uit? Het is ook mogelijk om de bestelling telefonisch door te geven. De bolderwagen betalen kan via diverse betaalopties op de website. Retourneren is altijd mogelijk binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden.

Bolderwagen

Bestel nu uw bolderwagen bij Recreatiespeelgoed. Voor u het weet beschikt u over een handige bolderwagen die uitermate geschikt is voor dagjes weg of een vakantie. Hij is immers makkelijk in te klappen en in de kofferbak van uw auto op te bergen. Vragen over de bolderwagen zijn telefonisch meer dan welkom via: 038 - 331 54 51. Stuurt u liever een e-mail? Dit mag via: [email protected]. Bekijk ook onze bakfietsen!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x