'Power Worker' Maxi Truck kiepwagen

Op voorraad
31,- 26,-
1 tot 3 werkdagen
'Power Worker' Maxi Truck kiepwagen van BIG
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

'Power Worker' Maxi Truck kiepwagen

De Power Worker Maxitruck van BIG is zoals de naam al doet vermoeden een grote power worker, waar je eindeloos mee kunt spelen. De truck is maar liefst 29 x 46,5cm groot en de kiepbak kan een maximale belasting van maar liefst 25kg aan. Je zoon zal uren speelplezier met deze truck beleven in de zandbak, op vakantie of op het strand.

Kiepbak
De kiepbak heeft een draagvermogen van maar liefst 25kg en kan een inhoud van 4,2L aan. Het vergrendelen van deze kiepbak gaat zeer eenvoudig dankzij de rode schakelaar bovenop de truck. Hierdoor voorkom je dat de kiepbak tijdens het rijden open zal gaan.

Gebruik
Door de grote afmetingen van deze truck kun je deze zonder problemen binnen - en buiten gebruiken. De truck is geschikt voor het vervoeren van speelgoed, maar kan ook perfect in de tuin gebruikt worden bij het vervoeren van zand, grind of stenen.

Reiniging
Het reinigen van de truck gaat zeer eenvoudig. Omdat de truck grotendeels van kunststof is gemaakt, kun je deze gewoon onder de kraan houden. Hiermee spoel je alle viezigheid van de truck af en kun je hem zonder problemen binnen gebruiken.

Wielen
De wielen van de truck zijn gemaakt van speciaal rubber. Dit rubber zorgt ervoor dat, wanneer je de truck binnen gebruikt, hij geen strepen achter zal laten op je dure houten (laminaat/parket) vloer.

Kenmerken:
- Afmetingen: 29 x 46,5cm
- Inhoud kiepbak: 4,2L
- Maximale belasting kiepbak: 25kg
- Materiaal: Kunststof
- Wielen: Zacht rubber

Verzendkosten: 4,95 euro

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig
'Power Worker' Maxi Truck kiepwagen