'Power Worker' Maxi Digger graafmachine

Op voorraad
43,- 35,-
1 tot 3 werkdagen
'Power Worker' Maxi Digger graafmachine van BIG.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

'Power Worker' Maxi Digger graafmachine

Kinderen graven dolgraag en met de BIG-Power-Worker Maxi-Digger is dat kinderlijk eenvoudig en ontzettend leuk! Want de nieuwe graafmachine van het merk BIG lijkt op de grote originele machines en beschikt over vele voor spelen geschikte extra's. De graafarm van de Maxi-Digger is volledig beweegbaar. De werking van de graafbak komt overeen met die van het grote origineel en is op de kinderlijke ergonomie en hun behoeften afgestemd.Om de kleine bouwvakkers bij hun bouwplannen comfortabel te laten zitten, is de BIG-Power-Worker Maxi-Digger voorzien van een groot zitvlak. Dit kan 360 graden worden gedraaid.

Een bijzonder extraatje zijn de sterke, zachte banden die elk vloermateriaal ontzien en geen strepen achterlaten. Deze waarborgen niet alleen een stabiele stand op elk terrein, maar maken ook het spelen in de kinderkamer mogelijk. Hiertoe kan de BIG-Maxi-Digger eenvoudig na het spelen buiten onder stromend water worden gereinigd en kan direct met het werk op grote bouwterreinen in de kinderkamer worden begonnen.

De BIG-Power-Worker Maxi-Digger is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en tot 50 kg belastbaar. Deze wordt in Duitsland gemaakt van hoogwaardige kunststofmaterialen. Voor de veiligheid van kinderen is deze door TÜV Rheinland volgens de strenge richtlijnen voor kinderspeelgoed getest en draagt deze het GS-keurmerk (Geprüfte Sicherheit).

Verzendkosten: 4,95 euro

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig
'Power Worker' Maxi Digger graafmachine