Intex Ultra XTR Frame Pool - 488 cm (set incl. zandfilterpomp)

Niet op voorraad
Aanbiedingsprijs 449,- 371,- Prijs 799,-
1 tot 2 werkdagen
Heb je een groot gezin? Heb je vaak bezoek? Of ben je gewoon een enorme zwemfanaat? Dit zwembad van Intex heeft een diameter van wel 488 cm met een hoogte van 122 cm, genoeg voor wel 19156 liter water!
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Intex Zwembad Ultra XTR Frame 488x122

Het Intex ultra frame 488 zwembad is een groot zwembad van hoge kwaliteit voor in je eigen achtertuin!

Heb je een groot gezin? Heb je vaak bezoek? Of ben je gewoon een enorme zwemfanaat? Dit zwembad van Intex heeft een diameter van wel 488 cm met een hoogte van 122 cm, genoeg voor wel 19156 liter water! Het zwembad is gemakkelijk op te zetten en erg stabiel. Een compleet pakket voor eindeloos zwemplezier.

Dit zwembad heeft een uniek ontworpen frame dat hoogwaardig gegalvaniseerd staal combineert met een nauwkeurig ontworpen sluitsysteem, waardoor de algehele kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit van het zwembad wordt verbeterd. Daarnaast heeft het bad een inkapselende binnen- en buitenpoedercoating voor ultieme roestbestendigheid. Het zwembad heeft een eenvoudig te monteren framecomponenten die eenvoudig in elkaar klikken zonder dat er borgpennen nodig zijn, zeg maar dag tegen gestuntel! De liner is gemaakt van 3-laags PVC met gerasterde polyester tussenlaag. Het zwembad wordt geleverd inclusief afdekzeil, grondzeil, veiligheidsladder en zandfilterpomp. De zandfilterpomp heeft een capaciteit van 4.5 m³. De aanbevolen waterhoogte is ongeveer 107 centimeter.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons showroom!
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig
Intex Ultra XTR Frame Pool - 488 cm (set incl. zandfilterpomp)