Driedelig duikelrek Robinia

Op voorraad
435,- 360,-
op aanvraag
Een duikelrek waar meerdere kinderen tegelijk op kunnen duikelen. Deze driedelige robinia duikelrek is een must voor elk schoolplein of openbare speelplek!
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Driedelig duikelrek Robinia

Robinia heeft duurzaamheidsklasse I/II wat garant staat voor tientallen jaren zorgeloos genieten. Het hout vergrijst schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker. Het is een houtsoort die leeft en laat zien dat het een echt puur natuur product is!

Het robinia hout van een robinia duikelrek heeft, door de structuur, nagenoeg geen splintervorming. Hierdoor is het uitermate geschikt voor speeltoestellen. Daarnaast is het gebruikte robinia spintvrij en komt het uit duurzaam beheerde Europese bossen. Verder behoort robinia tot één van de duurzamere houtsoorten. De kronkelende takken en robuuste stammen vormen de perfecte basis voor speeltoestellen met een natuurlijke uitstraling. Het hout biedt zo een uitdagende vorm voor de kinderen.

Plaatsing en ondergrond
Voor de plaatsing van een robinia duikelrek dienen de eisen met betrekking tot de valdempende ondergrond in acht te worden genomen. Door middel van de valhoogte van het toestel kan er, in de valdempende ondergronden tabel, bepaalt worden welke ondergrond geschikt is voor dit Robinia duikelrek.

Veiligheid en onderhoud 
Voor speeltoestellen zoals een robinia duikelrek is er een speciale wetgeving in Nederland: het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen ofwel het WAS. In het WAS staat dat speeltoestellen bestemd voor de openbare ruimte veilig geproduceerd en beheerd moeten worden. Lees meer over het WAS op de website van het NVWA

Certificaat en logboek
Een robinia duikelrek beschikt over een certificaat die voldoet aan het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen, dat uitgegeven is door een speciaal daarvoor aangewezen keuringsinstantie. Daarnaast wordt een robinia duikelrek geleverd met een logboek, welke door de beheerder bewaard en bijgehouden dient te worden. 

Productkenmerken:

Valhoogte: 115,00 cm
Lengte x breedte vrije ruimte: 504,00 cm
Hoogte toestel: 122,00 cm
Leeftijdsgroep: Peuter, Kleuter Schoolkind
Materiaal: Robinia

Dit product kan alleen op aanvraag besteld worden. U kunt geen bestelling via de website plaatsen.

Voor dit artikel geldt; de prijs is exclusief 21% BTW en evt. plaatsings/verzendkosten. In een uitzonderlijk geval kunnen tussentijds prijswijzigingen worden doorgevoerd.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig
Driedelig duikelrek Robinia