BERG Ultim Grand Favorit InGround Trampoline Sports 520x345 Groen

Op voorraad
Aanbiedingsprijs 836,- 691,- Prijs 929,-
Alleen online
1 tot 2 werkdagen
1 tot 2 werkdagen
Nu met gratis afdekhoes!
Ben jij op zoek naar een robuuste en sterke trampoline voor een mooie prijs? Dan zijn de BERG Favorit Trampolines precies wat jij zoekt! Deze trampolines hebben een hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De BERG InGround Sports trampoline is echt bedoeld als een sporttoestel, om balans & lichaamscontrole te trainen en fitheid te verbeteren. Met veel aandacht en zorg is de BERG Favorit ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in een uitstekende trampoline, die veilig is in gebruik.

Het Springdoek
Het duurzame springdoek van de Favorit is gemaakt van zeer sterk geweven polypropyleen. De lussen voor de metalen verenogen zijn bevestigd met 8 rijen stiksel. Door de open netstructuur wordt het springdoek niet heet en is het ook niet heet aan de voeten.

Goldspring Solo
Alle maten van de Favorit-lijn zijn uitgevoerd met deze veren. Hierdoor spring je heerlijk op al deze trampolines. Het springcomfort van deze trampolines is in vergelijking met de eerdere BERG Talent-lijn met GoldSpring Talent veren veel hoger.

BERG InGround Sports
De BERG InGround Sports trampoline is echt bedoeld als een sporttoestel, om balans & lichaamscontrole te trainen en fitheid te verbeteren. De ingegraven trampoline zonder net (sports) is weggewerkt in je tuin. Door de lage opstap van 20 centimeter is de trampoline makkelijk en veilig te betreden.

Ovale vorm
De Grand Favorit combineert de voordelen van een ronde én een rechthoekige trampoline. Zo heeft de Grand Favorit de sterkte van een rond frame en het grote oppervlak van een rechthoekig model

Kenmerken Sports trampoline:

  • Voor gebruik van personen > 14 jaar
  • Bedoeld als sporttoestel (om balans & lichaamscontrole te trainen en fitheid te verbeteren)
Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig
BERG Ultim Grand Favorit InGround Trampoline Sports 520x345 Groen