Zwembaden en zwembadaccessoires


Zwembaden in allerlei maten, vormen en divers materiaal.
Bestway, Gre en Intex.
47 producten
Op zoek naar opblaasbare boten? Ga voor plezier op het water en bestel snel uw opblaasbare boot bij Recreatiespeelgoed!
20 producten
7 producten
Accessoires voor het zwembad
28 producten

Zwembaden en accessoires

Zwembaden en accessoires voor bij het zwembad gezocht? Recreatiespeelgoed heeft een groot assortiment aan zwembaden, zand- en watertafels en accessoires voor in de tuin. Dit zijn zowel bescheiden ronde zwembaden tot grote en sterke opblaasbare jacuzzi’s. De zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen, zo blijft het voor iedereen betaalbaar. De opblaasbare zwembaden zijn beschikbaar in verschillende variaties. Er zijn modellen die compact en rond zijn, maar er zijn ook grote vierkante modellen beschikbaar. Voor opblaasbare zwembaden bent u aan het juiste adres bij Recreatiespeelgoed!

Ovaal, rond of vierkant?

De laatste jaren is het aanbod opblaasbare zwembaden enorm gestegen. De zwembaden zijn daarom ook verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Het spelen in deze zwembaden wordt nog makkelijker en veiliger door alle extra’s zoals een zwembadtrap, filterpomp en stalen frame constructies. Zoekt u naar opblaasbare zwembaden met stalen wand? Deze hebben wij ook in onze collectie! U kunt onze volledige collectie direct hierboven bekijken.

Jacuzzi’s

Vindt u de aanschaf van een jacuzzi te duur maar zou u er wel graag één willen? Dan helpt Recreatiespeelgoed u graag verder. Wij beschikken over opblaasbare zwembaden in de vorm van een jacuzzi. De Jacuzzi van Bestway beschikt over een inhoud van 963 liter en is gemaakt van Tritech materiaal. Het verwarmingssysteem is tot 40 graden te verwarmen. Deze opblaasbare zwembaden zijn makkelijk te bedienen via een Soft-Touch bedieningspaneel. Wilt u de zwembaden liever eerst komen bekijken? U bent meer dan welkom in onze grote showroom van 1000m2 in Kampen.

Zwembaden bij Recreatiespeelgoed

Recreatiespeelgoed vind het belangrijk om samen spelen mogelijk te maken. Wij beschikken over veel kennis en kwaliteit en zijn altijd op zoek naar de beste prijs voor onze klanten. Dit geldt ook voor onze opblaasbare zwembaden. Profiteer bovendien van onze gratis verzending op veel verschillende artikelen. Wij beschikken over het grootste assortiment. Wilt u direct meer informatie over onze opblaasbare zwembaden? Neem gerust telefonisch contact op via: 038 -33 15 013 . Mailen mag ook naar: info@recreatiespeelgoed.nl. Bekijk ook onze bakfietsen!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x