Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Olifu
€ 464,00

Complete set. De Baudi Startset is voor kinderen echt leuk en uitdagend materiaal. Kinderen gaan enthousiast aan de slag. Ze kunnen het combineren met alle andere constructiematerialen die al op school/kinderopvang aanwezig zijn.

Verzendkosten: Gratis verzending

Offerte aanvragen

Snelle levering

Gratis verzending op veel artikelen

Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Artikelnummer:
9051

Neem contact met ons op

De Baudi Startset is voor kinderen echt leuk en uitdagend materiaal. Kinderen gaan enthousiast aan de slag. Ze kunnen het combineren met alle andere constructiematerialen die al op school/kinderopvang aanwezig zijn.

Door het ontwerpen en ontwikkelen wordt de creativiteit, nieuwsgierigheid, fantasie en verbeelding gestimuleerd. Daarnaast oefenen de kinderen het ruimtelijk inzicht en eventueel het samenwerken.
Aangezien het open spelmateriaal is, is het geschikt voor alle groepen van de basisschool/kinderopvang.

Juf Linda, van Klasvanjuflinda.nl, heeft bij Baudi activiteiten- en inspiratiekaarten ontwikkeld. 

Baudi - Startset bestaat uit:
- Baudi - Vierkantjes (120 st.)
- Baudi - Bambula (210 st.)
- Baudi - Clips (550 st.)
- Baudi - Activiteiten- en inspiratiekaarten (40 kaarten)

Extra informatie

Handleiding

BAUDI - CONSTRUCTIE

Met Baudi-constructie komen kinderen in een fascinerende wereld van mogelijkheden! Ze worden grote bouwers en kleine architecten zonder grenzen aan de verbeelding. Ze kunnen kiezen:
- voor één van de bouwelementen òf voor alle bouwelementen (vierkant, rechthoek, rond en latjes).
- voor één kleur òf voor alle 7 kleuren (3x primair, 3x secundair, 1x naturel).
- voor bouwen zonder koppelstukjes door te stapelen, in elkaar steken, enz. òf voor bouwen mbv. de Clips (Baudi Clips 550 stuks). Hierdoor kun je alles bouwen wat je wilt. En al bouwende komen kinderen weer op nieuwe inzichten en ideeën. Is er even geen inspiratie, geen nood, JufLinda van Klasvanjuflinda heeft techniekopdrachten en inspiratiekaarten ontworpen. 'Bouw een robot!' of 'Bouw een brug over een afstand van 30 cm'. Inclusief blanco kaarten die u zelf in kunt vullen. Baudi is open spelmateriaal. Daardoor is het geschikt voor alle groepen van de basisschool. Baudi is zeer geschikt als doorgroei-concept. Olifu gaat uit van het spelend en ontdekkend leren. Dit kan met vrij spel of gekoppeld aan een thema waaraan in de groep gewerkt wordt. De kaarten van JufLinda zijn hierbij zeer welkom.

De basiselementen zijn houten plankjes in verschillende formaten.
Er zijn 7 Olifu-kleuren, nl. 3 primaire kleuren (rood, geel, blauw), 3 secundaire kleuren (groen, paars, oranje) en naturel. Deze kleuren komen in alle Baudi-producten terug.
Advies:>Kinderen leven zich graag uit! In de praktijk blijkt dat kinderen veel met de vierkantjes werken. Er zijn ca. 3x zoveel vierkantjes nodig t.o.v. de andere basiselementen.

Arja Kerpel (Leerkracht en specialist hoogbegaafdheid) heeft namens Wij-spelen.nl een recensie over Baudi - Constructie geschreven en JufLinda van KlasvanjufLinda heeft op haar website een blog geschreven over Baudi.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x