HeBlad
€ 1.550,00

De rechthoekige tafeltennistafel met blauw speelblad is een recreatieve wedstrijdtafel voor buiten. Doordat de tafel voorzien is van onder- en bovenwapening doorstaat de tafel weer en wind: goed voor jarenlang speelplezier.

Verzendkosten: Gratis verzending

Offerte aanvragen

Snelle levering

Gratis verzending op veel artikelen

Levertijd:
nader te informeren
Artikelnummer:
211150

Neem contact met ons op

HEBLAD Tafeltennistafel Beton Rechte Hoeken Blauw

De rechthoekige tafeltennistafel met blauw speelblad is een recreatieve wedstrijdtafel voor buiten. Doordat de tafel voorzien is van onder- en bovenwapening doorstaat de tafel weer en wind: goed voor jarenlang speelplezier. 

De pingpongtafel is uit één stuk vervaardigd, dus ook het netje is van beton. Het speelblad is groen gespoten met een twee-componenten lak. De witte belijning en netje zijn niet gestickerd, maar geverfd.

Gratis verzending

Geschikt voor openbaar gebruik.

Betonnen pingpongtafel verschillende kleuren

Deze betonnen pingpongtafel is de blauwe uitvoering van het klassieke groene model. Voor de bewerking van het speelblad is een blauwe tweecomponentenlak gebruikt, terwijl de lijnen en het betonnen net de bekende en herkenbare witte kleur hebben. Afhankelijk van de omgeving waarin de tafel wordt geplaatst, kunt u kiezen voor deze blauwe versie, maar ook voor de klassieke groene, naturel beton of antraciet beton. Keuzes te over en allemaal in dezelfde stevige kwaliteit.

Duurzame betonnen tafeltennistafels

Door de robuustheid van de HeBlad pingpongtafels, kunnen de tafels in iedere weersomstandigheid overleven. Dag in dag uit en jarenlang speelplezier. Het beton en de onder- en bovenwapening geven de nodige sterkte aan de tafel en maken dat ze niet makkelijk te verplaatsen zijn. Eenmaal een toestel van HeBlad aangeschaft, dan zit u de komende jaren goed in speelplezier. Geen wegwerptafel, wij denken mee met onze planeet die vraagt om duurzaam!

Wij leveren uw pinppongtafel op uw locatie

Om pingpongplezier te stimuleren en duurzaamheid te promoten, leveren we ook deze blauwe betonnen tafeltennistafel gratis bij u. Lees hier de voorwaarden waaraan de locatie en de bereikbaarheid van de locatie moeten voldoen. Twijfelt u of uw locatie aan de voorwaarden voldoet? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Omdat HeBlad de productie van de speltafels en banken zelf doet, zijn de toestellen vaak uit voorraad leverbaar en kunnen we meestal een levertermijn van maximaal vier weken garanderen. Onze gemiddelde levertijd is slechts 10 werkdagen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x