KBT
€ 4.910,00

De ’otto’ zijn vrijstaande buisvormige bellen bestaande uit buizen met een metaalafstemming van verschillende lengtes. Hoe langer de buis is; hoe lager het geluid zal zijn, dat wordt geproduceerd.

Verzendkosten: Gratis verzending

Offerte aanvragen

Snelle levering

Gratis verzending op veel artikelen

Levertijd:
nader te informeren
Artikelnummer:
560.042.011.002

Neem contact met ons op

De ’otto’ zijn vrijstaande buisvormige bellen bestaande uit buizen met een metaalafstemming van verschillende lengtes. Hoe langer de buis is; hoe lager het geluid zal zijn, dat wordt geproduceerd.

Het instrument zelf wordt gekenmerkt door hoge frequenties en een subtiel bereik van aliquottonen. Om te genieten van de betoverende toon van buisvormige klokken, moet je ze in het midden slaan met hamers om een geluid te produceren. Zelfs het eenvoudigste, intuïtief geslagen ritme zal een interessant deuntje produceren. Maximaal twee mensen kunnen de ’otto’ buisklokken tegelijk bespelen. Het is een goed idee om andere instrumenten toe te voegen, zoals de ’monk’ bellen of de ’wind piano’ xylofoon wanneer men samen muziek maakt. 

Het instrument kan aan de ondergrond bevestigd worden met twee bevestigingssystemen:

Betonnen ankerbevestiging – zorgt voor een professionele en stabiele installatie van de instrumenten op zachte oppervlakken (bijvoorbeeld gazon, zand)

Platte ankerbevestiging - de beste oplossing om instrumenten op harde oppervlakken (bijvoorbeeld beton) te installeren

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x