Vogue

Sorteren op:

Actie
Het nieuwste model 2020! De Vogue Carry tweewieler is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor. Compleet met regentent in de kleur zwart/bruin. Direct uit voorraad leverbaar!
€2.649,00 €2.565,00
Actie
De Vogue Carry tweewieler is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor.
Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm). Direct uit voorraad leverbaar!
€2.649,00 €2.569,00
Actie
De Vogue Superior tweewieler is een betaalbare e-bakfiets met voldoende ruimte om je kinderen eenvoudig te vervoeren. De effectieve trapondersteuning zorgt ervoor dat je een extra duwtje in de rug krijgt.
€2.299,00 €2.159,00
Actie
Dit nieuwe topmodel van Vogue is een luxe moderne elektrische bakfiets met een Aluminium frame en een krachtige middenmotor.
€3.099,00 €2.879,00
Actie
De Vogue Carry is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor.
Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm). Actieprijs
€2.649,00 €2.579,00
Actie
De Vogue Superior tweewieler e-bakfiets. Nieuw in ons assortiment.
€2.299,00 €2.159,00
Actie
Topmodel elektrische bakfiets in de kleur zwart. Deze e-bakfiets is uitermate geschikt voor het vervoeren van onze kinderen, terwijl jij als bestuurder geniet van comfortabele trapondersteuning.
€3.099,00 €2.899,00
Actie
Bakfiets met elektrische ondersteuning in beperkte oplage verkrijgbaar. Deze mooie nieuwe bakfiets kun je nu testen in ons bakfiets experience center in Kampen. Actieprijs
€2.299,00 €2.179,00
Actie
De Vogue Superior 3 is een betaalbare e-bakfiets met voldoende ruimte om je kinderen eenvoudig te vervoeren. De effectieve trapondersteuning zorgt ervoor dat je een extra duwtje in de rug krijgt. Nieuw in de kleur zwart.
€2.299,00 €2.179,00
Actie
De Vogue Carry 3 noemen we ook wel de Vogue Carry Deluxe. Deze stijlvolle e-bakfiets beschikt over alle eigenschappen waar jij naar zoekt.
€2.649,00 €2.579,00

Vogue bakfietsen 

Vogue maakt supermooie bakfietsen en fietsen tegen een goede en betaalbare prijs.. Kies je voor een bakfiets, dan kies je voor de Carry, de Superior of de Troy. Diverse modellen zijn verkrijgbaar in een tweewieler of driewieler uitvoering. Vogue staat voor een snelle levering, een betrouwbare bakfiets en voor heel veel fietsplezier. 

De bakfietsen kunnen ge-upgrade worden met diverse accessoires. 

De verbeterde e-bike van en voor de toekomst

E-bikes zijn bezig aan een flinke opmars. Niet alleen in Nederland als traditioneel fietsland, maar ook in landen waar fietsen helemaal niet zo ‘gewoon’ is, ontdekt men de voordelen van de elektrische fiets. E-bikes bieden comfort en gemak voor korte en lange afstanden. Veel over de e-bike is echter ook nog onbekend, zoals de doelgroep, de functionele eigenschappen en de technische mogelijkheden. Wist je al dat circa de helft van alle verkochte fietsen tegenwoordig elektrisch is? En dat worden er alleen maar meer.

Doelgroepen e-bike

De elektrische fiets uitsluitend voor ouderen? Zeker niet. Steeds meer (jong-)volwassen en jongeren stappen over op de e-bike. Het vervoersmiddel is inmiddels helemaal hip, mede dankzij de gangbare modellen en veelzijdige specs. Moderne e-bikes en elektrische bakfietsen hebben het imago van de elektrische fiets een enorme boost gegeven. Een kort ritje naar de supermarkt, ‘s ochtends naar school fietsen of 10 kilometer onderweg naar je werk; het zijn ideale afstanden voor je e-bike. De verkoop van elektrische fietsen blijft groeien, en dat onder een gevarieerde doelgroep. Het perfecte vervoersmiddel voor jou.

Verschillende modellen 

Een belangrijke reden voor de groeiende populariteit van de elektrische fiets is te vinden in de keuzemogelijkheden. Bij Vogue Bike vind je diverse modellen van de e-bike én elektrische bakfiets. Elk model heeft haar eigen specs, en er is altijd wel een optie te vinden die past binnen jouw voorkeur. Laat je verrassen door alle opties. 

Voordelen Vogue Bike

  • snel en comfortabel op de plek van bestemming 
  • milieuvriendelijk alternatief van de auto 
  • fysiek minder belastend dan de traditionele fiets
  • gezond: bewegen in de buitenlucht 
  • ideaal voor overbruggen diverse afstanden 

Positie motor op de e-bike

Afhankelijk van de opbouw van de e-bikes, kan de motor op drie verschillende posities terugkomen: voor, midden (trapas) en achter. Wat de beste plek is voor de motor, dat is deels afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. We zetten de voor- en nadelen kort voor je op een rij.

Achterwielmotor 

Dit is de meest stille motor voor e-bikes. Dit type motor genereert eenzelfde fietservaring als bij een normale fiets, dankzij de achterwielaandrijving. Tot slot ‘trekt’ de e-bike minder sterk, en dat zorgt voor een beheersbare fietsrit.

Keerzijde is de afhankelijkheid van één systeem: het derailleursysteem. Dit vereist meer onderhoud als gevolg van slijtage.e

Middenmotor 

De middenmotor is gepositioneerd op de trapas, en dat heeft een aantal praktische voordelen. Zo is de gewichtsverdeling gunstiger, terwijl je efficienter en zuiniger onderweg bent. Makkelijk in gebruik.

Extra: de middenmotor behoeft geen rotatiesensor, zoals bij het voorwiel, om te meten hoeveel ondersteuning de motor moet bieden aan de bestuurder.

Voorwielmotor 

Een motor op het voorwiel is basic en stevig. Groot voordeel is dat deze motor te combineren alle versnellingssysteem. Je bent vanaf de eerste seconde op de juiste snelheid onderweg, ongeacht de versnelling.

Keerzijde is dat sturen ietwat zwaarder kan zijn met een voorwielmotor, en dat kan gevolgen hebben voor je grip in bochten. Voorwielmotor is er voor iedere type fietser.

 

Accu: eigenschappen, radius, afstanden, opladen 

De accu van een elektrische fiets levert stroom aan de motor. In de laatste jaren is zowel de levensduur van de accu, als de actieradius sterk verbeterd. Deze is steeds beter geschikt voor de lange afstanden, maar natuurlijk ook nog steeds voor korte ritjes. De actieradius van de e-bike staat voor het aantal kilometers dat je op één volle accu kunt fietsen, zonder op te laden. Hoe verbeter je de levensduur van de accu?

  • Bewaar de accu op kamertemperatuur: laat de e-bike niet buiten staan als het vriest of extreem warm is. 
  • Kies voor gelijkmatig gebruik. Voorkom een volledig volle of lege accu voor een langere periode. 
  • Gebruik de authentieke oplader, waardoor je zeker weet dat de accu op de juiste manier wordt opgeladen. 

Bij een accu ligt de actieradius grofweg zo tussen de 25 tot 75 kilometer. Let altijd goed op het aantal Wh/Wattuur, want deze vertellen je meer over de te verwachten actieradius. Let wel: bij de actieradius gaat het doorgaans om het maximale vermogen. Hoogteverschillen, (harde) wind tegen en leeftijd van de accu kunnen invloed hebben op de actieradius.

Welk type e-bike past bij jou?

E-bikes zijn er in talloze varianten. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om voor ogen te hebben waar je de fiets voor gaat gebruiken: korte of lange afstanden, vervoer, woon-werkverkeer. Vervolgens bepaal je waar je in jouw specifieke situatie de meeste behoefte aan hebt: comfort, snelheid, stabiliteit of stevigheid? 

De e-bikes van Vogue beschikken over een voorwiel- of middenmotor. Bij de elektrische bakfietsen is dit voor, midden of achter. Omdat de positie van de motor in combinatie met de accu veel invloed hebben op het gebruiksgemak, ontvang je altijd vrijblijvend advies over de mogelijkheden. 

Meer weten?

Mocht je meer willen weten alvorens je een elektrische fiets van Vogue aanschaft? We vertellen je graag meer. 

Recreatiespeelgoed, de bakfietsspecialist. 

 

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x