AXI

Sorteren op:

De houten zandbak Ella van Axi heeft een houten deksel, die gemakkelijk kan worden opgeklapt en dan twee bankjes vormt. De kinderen kunnen hierop zitten tijdens het spelen met het zand.
€74,95
Nick heeft een geheime ruimte met bakken die gevuld kunnen worden met zand en/of water. Deze klassieke combinatie is altijd een succes bij kinderen! Uitgespeeld? In een handomdraai verander je de zand / water tafel in een picknicktafel waaraan de kinderen
€84,95
Houten schommel die eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd. Deze schommel wordt geleverd met een zitje.
€164,00
Dit huisje heeft alles wat de Cabin ook heeft maar dan met glijbaan en trap. Als je door het spiekraampje kijkt, kun je de omgeving van bovenaf in de gaten houden.
€399,00
Dit huisje lijkt zo uit een sprookje te komen. Door de scheve raampjes en deurtjes ziet het er knus en gezellig uit. Onderin het huisje zit zelfs een klein spiekraampje. Hierdoor kun je de omgeving stiekem in de gaten houden.
€299,95
Houten schommel die perfect past bij een natuurlijke omgeving. Deze schommel wordt geleverd met twee zitjes. Ga samen op en neer door de lucht.
€234,00
Houten schommel die eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd. Deze schommel wordt geleverd met twee zitjes. Kom zweef samen door de lucht.
€184,00

AXI levert speelhuisjes, speelsets, schommels, sportsets en speeltafels.

Geschikt voor particulier gebruik.

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x