Opblaasbare Boten

Sorteer op:

Opblaasbare SUP incl. zitje met rugsteun
€369,00
Sportieve, opblaasbare kayak voor 2 personen
€279,00
Oranje opblaasboot van vinyl
€24,95
Deze Mirovia Pro boot is gemaakt van dik PVC dat zonlichtbestendig is en goed tegen golven kan. De boot is voorzien van een spiegel met motorsteun zodat er eventueel meteen een motor achter de boot gehangen kan worden.
€825,00
Opblaasbare SUP, allround
€299,00
Blauwe kayak voor 2 personen
€109,00
Opblaasbare 2-persoons boot met 3 luchtkamers.
€56,95
Opblaasbaar 1-persoons Stand-up paddle board van duurzaam, stevig materiaal ('heavy duty' en gelamineerd PVC). Dubbelwandig. Max. draaggewicht 100 kg.
€425,00
Opblaasbare boot Fishman A-III heeft 2 hoofd luchtkamers, een PE (foam) bodem, ingebouwde peddelhouders, hengelhouder, opblaasbare kussens en opbergvakje.
€378,00
De Wavecrest junior is een kinder SUP board.
Duurzaam board met 2 vaste vinnen voor de stabiliteit.
Praktische dekgreep.
€278,00
Opblaasbare boot met 4 luchtkamers van supersterk, zonlichtbestendig PVC. Rondom extra stootlijst voor bescherming, vaste spiegel met motorsteun, oprolbare bodemdelen, beweegbare dollen en 2 handgrepen.
€438,00

Een opblaasbare boot is ideaal voor een dagje varen. Een opblaasboot kunt u gemakkelijk meenemen en kunt u ook snel opblazen met behulp van een opblaaspomp. In ons assortiment vindt u verschillende opblaasbare boten. Zo kunt u bij ons terecht voor een kayak boot en een supboard. Heeft u al een opblaasboot op het oog? Hieronder leest u meer over ons aanbod opblaasbare boten.

Ontdek het gemak van een opblaasbare boot

Het mooie van opblaasbare boten is dat u deze overal mee naartoe kunt nemen. Een opblaasboot pompt u gemakkelijk op en kunt u ook weer heel eenvoudig leeg laten lopen. Daarnaast biedt een opblaasboot veel comfort door het grote zachte rubberen oppervlakte. Verder hebben de boten ook uitstekende vaareigenschappen.

Welke opblaasbare boot past bij uw wensen?

Ziet u het wel zitten om met een opblaasboot het water op te gaan? Bedenk dan van te voren goed voor hoeveel personen u een boot wilt aanschaffen en wat de maximale belasting van de boot mag zijn. Houd ook rekening met de afmetingen en het gewicht. In ons assortiment vindt u opblaasbare boten die geschikt zijn voor één, twee, drie en vier personen. Daarnaast hebben wij ook boten in het assortiment die geschikt zijn voor een buitenboordmotor.

Bezoek onze showroom

Wilt u onze opblaasbare boten bekijken? Dan kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze showroom is gevestigd aan de Zambonisstraat 4b in Kampen. Wij hebben bijna 1000 m² aan groot speelgoed en sportmaterialen in de showroom. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor meer advies over de producten in ons assortiment.

Plezier op het water

Ga voor plezier op het water en kies voor de opblaasbare boten van Recreatiespeelgoed! Een opblaasbare boot kent heel wat voordelen en is makkelijk in onderhoud. Wij staan voor kennis en kwaliteit en gaan altijd op zoek naar de beste prijs. Wij bieden producten die passen binnen elk budget. Heeft u nog vragen over de opblaasbare boten in ons assortiment? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar een geschikte opblaasbare boot.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x