Accessoires

Sorteer op:

Nieuw in ons assortiment, de Hot Splash Warmtepomp.
Een warmtepomp is de meest voordelige manier om uw zwembad te verwarmen.
De Hot Splash warmtepomp is geschikt voor zwembaden tot 12m³.
€396,00
Ondertegels voor onder zwembad of spa. Floor protector beschermt tegen een harde ondergrond onder het zwembad en rondom het zwembad. Natuurlijk is deze floor protector ook prima te gebruiken om op te spelen.
€9,90
Deze Intex zandfilterpomp 220–240 volt zorgt voor een nog fijnere reiniging dan de reguliere patroonfilters. De werking van een zandfilter kan vergeleken worden met de natuurlijke filtering van grondwater in de duinen.
€160,00
Luxe zwembaddouche voor bevestiging aan de zwembadtrap en aan te sluiten op een tuinslang. Met 2 verschillende sproeikoppen. Volledig verstelbaar voor hoogte en hoek.
€32,95
Warmtepomp 4,5 kW met kunststof omkasting voor zwembaden. Het ontdooien wordt automatisch geregeld dankzij het omkeerbare systeem. Toshiba compressor. Incl.. Manometer en digitale besturing.
€1.095,00
Intex voetenbad, het ideale voetenbadje om je voeten mee schoon te spoelen voordat je het zwembad in stapt. Dit kunststof voetenbad kan geplaatst tussen alle Intex ladders.
€4,95
Fraai vormgegeven gebogen solardouche van zwart kunststof. Met sproeikop en kraan. Voor koud en warm water. Voor koppeling aan een tuinslang.
€167,00
Luxe solardouche in zwart met goud. Van aluminium. Met 2 verstuivers, ronde sproeikop en aparte kraan voor het wassen van de voeten. Voor warm en koud water. Voor koppeling aan een tuinslang. Inhoud reservoir: 32 liter. Afmeting: 21 x 10 x 210 cm.
€520,00
Design Solardouche in houtdecor met fraaie details.
Rechthoekige strakke uitvoering met vierkante sproeikop.
Met gemakkelijke voetkraan.
€817,00
Warmtepomp van het merk Gre met een vermogen van 3,8 kW en kunststof omkasting voor zwembaden.
Een warmtepomp is de meest voordelige manier om uw zwembad te verwarmen.
€848,00
Zwembadoverkapping van polyester. Wanden van transparant PVC. 3 deuren die d.m.v. een rits zijn te sluiten.
€275,00
Rechte, ronde solardouche van zwart kunststof. Met sproeikop en kraan, voor koud en warm water. Voor koppeling aan een tuinslang.
€127,00
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x