Rolly Toys Xtrac Premium John Deere

Op voorraad
278,- 230,-
Alleen online
1 tot 3 werkdagen
1 tot 3 werkdagen
Rijd jij binnenkort op deze nieuwe stoere en robuuste traptractor van John Deere? Wellicht sluit deze Rolly Toys X-Trac traptractor op je wensen aan. De traptractor is in de favoriete kleuren van John Deere uitgevoerd en biedt voldoende mogelijkheden voor je kind, om zich uren te kunnen vermaken.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Rijd jij binnenkort op deze nieuwe stoere en robuuste traptractor van John Deere? Wellicht sluit deze Rolly Toys X-Trac traptractor op je wensen aan. De traptractor is in de favoriete kleuren van John Deere uitgevoerd en biedt voldoende mogelijkheden voor je kind, om zich uren te kunnen vermaken. De robuuste wielen van de traptractor maakt dit model niet alleen geschikt voor egale ondergronden, maar bijvoorbeeld ook voor in de zandbak of op het gazon. Deze traptractor is zelfs voorzien van geintegreerde voorspatborden. Dit model X-Trac groene traptractor van Rolly Toys is geschikt voor kinderen met een leeftijd tussen de drie en tien jaar.

Traptractor van zeer stevig kunststof 

Voor de productie van deze traptractor is gebruik gemaakt van een zeer stevig type kunststof. Dit maakt dat de traptractor bestand is tegen een stootje. Schade aan de traptractor wordt op deze manier zo goed mogelijk voorkomen. Het stoeltje van de traptractor kan heel eenvoudig versteld worden in zowel de hoogte als de lengte!

Combineer deze traptractor met accessoires 

Met de losse Rolly Toys X-Trac traptractor heeft je kind de mogelijkheid om in alle vrijheid rond te rijden. Om de speelmogelijkheden van je kind verder uit te breiden, kun je deze Rolly Toys X-Trac groene traptractor combineren met een van onze accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een laadbak, een watertank, enzovoorts. Aan de voorzijde van het model zit een plek om de accessoires aan te kunnen bevestigen.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig
Rolly Toys Xtrac Premium John Deere