Trampoline geschikt voor professioneel gebruik

Sorteren op:

Trampolinerand voor de BERG Ultim Elite Flatground 500 zwart.
€658,00
De Berg Elite+ InGround staat niet alleen mooi in uw tuin, maar is ook erg veilig. De trampoline staat 20 centimeter van de grond, waardoor de kans op ongevallen wordt verkleind. Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€897,00
De BERG FlatGround Elite+ is perfect geïntegreerd in je tuin.Het stevige frame van deze trampoline wordt volledig ingegraven. Het enige wat je ziet zijn de beschermrand en het springdoek. De trampoline is eenvoudig te betreden.
€1.208,00
Zoekt u de grootste trampoline van BERG die er is? Kies dan voor de BERG Grand Champion 520 met bijpassend veiligheidsnet.
€1.272,00
De BERG Elite+ InGround trampoline Tattoo is een absolute topper in zijn klasse.
Deze trampoline is goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€1.603,00
De Elite Inground trampoline is goedgekeurd voor openbaar gebruik. De BERG Elite+ InGround trampoline is een absolute topper in zijn klasse.
€994,00
De BERG Elite 330 trampoline is goedgekeurd voor openbaar gebruik. Deze InGround trampoline is de trampoline met de beste beschermrand, beste veren en gemaakt van het allerbeste materiaal.
€1.240,00
De BERG FlatGround Elite+ is perfect geïntegreerd in je tuin.Het stevige frame van deze trampoline wordt volledig ingegraven.
Het enige wat je ziet zijn de beschermrand en het springdoek. De trampoline is eenvoudig te betreden.
€1.079,00
De BERG FlatGround Elite+ is perfect geïntegreerd in je tuin.Het stevige frame van deze trampoline wordt volledig ingegraven. Het enige wat je ziet zijn de beschermrand en het springdoek. De trampoline is eenvoudig te betreden.
€1.315,00
Willen uw kinderen graag een langwerpige trampoline, zodat ze kunstjes kunnen doen? Kijk dan eens naar een trampoline uit de BERG Grand serie. Bijvoorbeeld deze BERG Grand Champion 470 trampoline inclusief veiligheidsnet.
€1.175,00
De BERG Elite Tatto 430 is goedgekeurd voor openbaar gebruik. Deze InGround trampoline is de trampoline met de beste beschermrand, beste veren en gemaakt van het allerbeste materiaal.
€1.603,00
Trampolines alleen voor kids? Integendeel. Jouw work-out was nog nooit zo leuk met een trampoline van BERG. De BERG Elite+ InGround trampoline is een absolute topper in zijn klasse.
€1.015,00

Trampolinespringen is fantastisch! Trampolinespringen zorgt voor urenlang speelplezier. 

De BERG Elite+ trampolines zijn de beste in hun soort, en geschikt voor publiek gebruik. 
De topkwaliteit veren, de superdikke beschermrand en het design safety net garanderen optimale veiligheid voor uw bezoekers. 
Vanzelfsprekend worden uitsluitend zeer duurzame materialen gebruikt, zodat de Professionele Trampoline een lange levensduur hebben.

BERG trampolines zijn robuust én van topkwaliteit. Door de lage investeringskosten en het geringe onderhoud zijn de BERG Producten zeer aantrekkelijk voor de recreatieve sector. Daarnaast zijn onze producten uitvoerig getest op veiligheid en duurzaamheid.

Deze in het oog springende producten van BERG bieden een unieke belevenis wereldwijd. Hierdoor zijn ze van onschatbare waarde voor bedrijven in oa de recreatiemarkt. Voorbeelden van locaties zijn campings, boulevards, winkelcentra, attractieparken, commerciële speeltuinen en publieke parken.

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x