Accessoires

Sorteren op:

Tafeltennisbatje uit de Heemskerk C-serie. De Icebreaker is een 2 STER bat voor de beginner ter beheersing van het basisspel. Het bat bestaat uit 5 ply Wood met een concave/holronde grip, welke voorzien is van glad sandwichrubber (1.5mm).
€4,95
Tafeltennisbatje uit de Heemskerk C-serie. De Vigor is een 1 STER bat voor hobby/vrije tijd en beginners. Het bat bestaat uit 5 ply Wood en is voorzien van genopt rubber (enkele laag).
€2,95
Tafeltennisbat set Wonder 3 ster. Voorzien van 2 Wonder bats en 3 ballen. Wonder bats hebben glad rubber met een laagje sandwich. Set zit verpakt in een handige doorzichtig draagtas met rits.
€12,95
Tafeltennisbat set Icebreaker 2 ster. Voorzien van 2 Icebreaker bats en 3 ballen. Icebreaker bats hebben glad rubber met een laagje sandwich. Set zit verpakt in een handige doorzichtig draagtas met rits.
€9,95
Tafeltennisbatje Heemskerk Rainbow Fun. Afmetingen: 12 x 7 x 1 cm
€2,39
Tafeltennisbatje uit de Heemskerk C-serie. De Wonder is een 3 STER bat voor de gevorderde speler. Het bat bestaat uit 5 ply Wood met een concave/holronde grip, welke voorzien is van glad sandwichrubber (1.8mm).
€6,95
Set met 2 Vigor 1 ster tafeltennisbats en 3 ballen verpakt in een handige draagtas. Bats hebben genopt rubber zonder sandwichlaagje.
€5,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x