Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Sport en Tafeltennis

Sorteren op:

Verkrijgbaar in de kleur groen of blauw.
De 1400 rol indoor is het instapmodel en prima geschikt voor de beginnende tafeltenniser.
Door zijn lichte gewicht makkelijk te verrijden en in te klappen.
€233,95
Deze tafel is geschikt voor zowel particulier gebruik als ook voor scholen en instellingen.
De 2200 is uitgevoerd met een dik blad, met een zwaar en compact onderstel, dat bovendien inklapbaar is.
€429,00
Deze Heemskerk tafeltennistafel Novi 2000 transport is goedgekeurd door de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond) en dus gekwalificeerd als officiële wedstrijdtafel
€545,95
Deze Heemskerk tafeltennistafel Novi 2000 transport is goedgekeurd door de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond) en dus gekwalificeerd als officiële wedstrijdtafel.
€539,00
Deze originele Heemskerk tafeltennistafel is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Al jarenlang is deze tafel ons meest verkochte model.

Leverbaar in de kleur blauw en groen.
€589,00
De Heemskerk tafeltennistafel Novi 2400 transport is goedgekeurd door de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond) en gekwalificeerd als officiële wedstrijdtafel.
€689,00
Deze verrijdbare tafeltennistafel is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens een actieve vergadering.
Actief en nuttig vergaderen aan de vergader tafeltennis tafel.
€2.379,00
Deze tafel is geschikt voor beginners en gevorderden en heeft een blad dat geschikt is om buiten te gebruiken.
de Rol compact 1800 is degelijk uitgevoerd en bovendien inklapbaar.
€395,00
Deze tafel is geschikt voor beginners en gevorderden en heeft een blad dat geschikt is om buiten te gebruiken.
de Rol compact 1800 is degelijk uitgevoerd en bovendien inklapbaar.
€395,00
Deze Heemskerk tafeltennistafel van zware kwaliteit is voor zowel particulier gebruik als voor scholen/instellingen geschikt.
Uitgevoerd als een compact inklapbaar model met zwaar metalen frame
€529,00
Deze Heemskerk tafeltennistafel van zware kwaliteit is voor zowel particulier gebruik als voor scholen/instellingen geschikt.
Uitgevoerd als een compact inklapbaar model met zwaar metalen frame
€529,00
Originele Heemskerk tafeltennistafel geschikt voor zowel particulier gebruik als voor scholen/instellingen.
Leverbaar in de kleur blauw of groen
€435,95

Onze merken tafeltennistafels

  • Heemskerk Sport
  • Sponeta

Heemskerk Sport, met trots hèt Nederlandse merk voor tafeltennis, tafelvoetbal, biljart en sjoelen!

Ben jij van plan om een tafeltennistafel te kopen, dan ben je bij Heemskerk aan het juiste adres. In onze webshop vindt je namelijk alles op het gebied van tafeltennis. Niet alleen de pingpongtafel, maar ook alle accessoires voor een fanatiek potje tafeltennis.

De tafeltennistafels van Heemskerk zijn al sinds 1939 een begrip in Nederland. En al die tijd staat kwaliteit voor ons voorop. Je mag er dus vanuit gaan dat je bij ons altijd een tafeltennistafel van professionele kwaliteit ontvangt.

Wat is tafeltennis?

Tafeltennis, of Ping Pong is een intensieve sport die gespeeld wordt op een tafeltennistafel met daarop een netje. Hierbij gebruik je een batje om een plastic tafeltennis balletje naar de overkant van de tafel te slaan, op een manier waarop je tegenstander de bal niet terug kan slaan.

Professionele tafeltennis spelers gebruiken tijdens hun slagen effecten als topspin en backspin om het hun tegenstander moeilijk te maken. Die effecten creëer je met je tafeltennisbatje. Omdat iedereen verschillend speelt hebben we bij Heemskerk een ruim assortiment aan pingpong batjes, zo is er een batje voor iedereen.

Waar kun je tafeltennis spelen?

In principe kun je overal waar een tafeltennistafel staat tafeltennissen. In competitieverband kun je spelen bij verschillende verenigingen door het hele land. Maar ook bij bedrijven, op scholen en zelfs thuis wordt volop ping pong gespeeld.

Bij Heemskerk hebben we voor iedere locatie een geschikte tafeltennis tafel. De professionele tafels kunnen bij verenigingen en openbare gelegenheden neergezet worden en er is zelfs een speciale vergader tafeltennistafel. Ook wanneer je jouw pingpongtafel buiten wilt neerzetten zijn er genoeg opties. Je vindt namelijk verschillende outdoor tafeltennistafels in ons assortiment.

Is tafeltennis gezond?

Tafeltennis is ontzettend gezond! Het is niet alleen een goede work-out voor je lichaam, maar ook voor je geest. Met een fanatiek potje Ping Pong maak je namelijk in no-time je hoofd leeg.

Het is dan ook niet gek dat je steeds vaker tafeltennis tafels op kantoren ziet. Tafeltennis biedt werknemers de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Door een fanatiek potje ping pong tegen collega’s blijft het personeel fit en vitaal en is iedereen de rest van de dag weer helemaal gefocust.

De wedstijdtafels zijn door de Nederlandse Tafeltennis Bond gekeurd en voldoen aan de geldende kwaliteitsstandaarden.

Sponeta

Het Duitse kwaliteitsmerk Sponeta maakt al sinds de jaren '70 handgemaakte tafeltennistafels. 

Tafeltennisfabriek Sponeta

Sponeta is gevestigd in Schlotheim Duitsland (gelegen in de provincie Thüringen) Sponeta produceert tafeltennis producten al meer dan 60 jaar, om deze reden is Sponeta een van de meest bekende fabrikanten van pingpongtafels wereldwijd. Tafeltennistafels "made in Germany" worden geleverd aan meer dan 90 landen en is in acht verschillende uitvoeringen in kwaliteit,dus zowel voor vrijetijd of wedstrijd leverbaar.

Elk product dat de tafeltennis fabriek verlaat is ontworpen en gebouwd, niet alleen volgens de geldende wettelijke normen, maar ook aan de strengste kwaliteitseisen.Sponeta is de grootste fabrikant van tafeltennistafels in Europa met de productie van meer dan 100.00 pingpongtafels per jaar.

Sponeta maakt daarnaast voor veel andere merken ook hun tafeltennistafels in haar geautomatiseerde fabriek in Duitsland. Zo maakt Sponeta de tafeltennistafels voor oa Adidas, Buffalo en Heemskerk.

 

Sinds 2019 loopt Sponeta voorop in design tafeltennistafels, waar ze voorheen voornamelijk bekend stonden om hun Duitse degelijkheid, is Sponeta nu ook toonaangevend in vormgeving en uitstraling

Kwaliteit -en veiligheidsaspect

Daarnaast zijn alle Sponeta tafeltennistafels voorzien van een Europese veiligheidsnorm voor tafeltennistafels, dus het kwaliteit -en veiligheidsaspect zijn van een hoog niveau.

Let dan ook bij uw aankoop van een tafeltennistafel op, dat het een EN 14468-1 veiligheids keurmerk heeft, anders is uw pingpongtafel niet veilig en dreigt er gevaar.

Garantie en duurzaamheid

De indoor tafels hebben 3 jaar garantie op de gehele tafeltennistafel, bij outdoor tafels is dit 10 jaar! Belangrijk te weten is, dat Sponeta produceert onder het PEFC keurmerk, wat garandeert dat hout –en papier producten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft.

Sponeta heeft een levenslange nalever garantie op losse onderdelen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x