Schommels Compleet

Sorteer op:

De houten schommelmodule kan aan alle Jungle Gym speeltoestellen of los aan een muur bevestigd worden. De houten schommel is extra stevig door de unieke gepatenteerde beugels, inclusief rode Swing Seat™, schommeltouw, schommelhaken, grondankers en af...
€152,00
Deze aanbouwschommel is een zinderende toevoeging aan elk speeltoestel omdat kinderen van schommelen nooit genoeg kunnen krijgen. De aanbouwschommel beantwoord aan de natuurlijke behoefte aan spel en stimuleert dynamische beweging.
€185,00
Met schommelgelegenheid voor twee biedt de Jungle Swing traditionele ontspannende wiegende beweging aangevuld met vernieuwing. Deze kinderschommel ondersteunt de ontwikkeling van coördinatie en behendigheid, en versterkt de arm- en beenspieren.
€219,00
Deze duoschommel is ideaal om samen met vriendjes of vriedinnetjes te schommelen. De coördinatie en behendigheid worden verder ontwikkeld en daarnaast versterkt het de arm- en beenspieren.
€219,00
De Jungle Peak is een buitengewoon degelijke schommel met glijbaan en prikkelt de zintuigen met zijn diverse speelmogelijkheden.
€429,00
Met de EXIT Aksent Babyschommel kunnen ook de "allerkleinsten" al heerlijk buiten spelen! De EXIT Aksent Babyschommel is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, met een groen of een roze kunststof zitje.
€178,95
Met de EXIT Aksent Babyschommel kunnen ook de "allerkleinsten" al heerlijk buiten spelen! De EXIT Aksent Babyschommel is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, met een groen of een roze kunststof zitje.
€178,95
Lekker samen schommelen? Dat kan in stijl met deze EXIT Aksent Duoschommel! De EXIT Aksent Duoschommel is een modern vormgegeven schommel voorzien van twee schommelzitjes.
€248,95
Houten schommel die eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd. Deze schommel wordt geleverd met een zitje.
€164,00
Houten schommel die eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd. Deze schommel wordt geleverd met twee zitjes. Kom zweef samen door de lucht.
€184,00
Maak je EXIT Aksent Speeltoren compleet met deze schommelaanbouw.
€198,95
Houten schommel die perfect past bij een natuurlijke omgeving. Deze schommel wordt geleverd met twee zitjes. Ga samen op en neer door de lucht.
€234,00

Schommels voor particulier gebruik.

Complete schommels

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x