Speelhuisjes

Sorteer op:

Het is toegestaan om op een harde ondergrond te staan. Om het huisje op een losse ondergrond te installeren moet gebruik gemaakt worden van een kunststof bodemanker.
€2.767,00
De speelhut wordt kant en klaar geleverd. De speelhut kan onderhouden worden door af en toe met een zeepsopje en een spons of zachte borstel het product af te nemen. De speelhut bevat geen bewegende onderdelen
€3.066,00
Kleurrijk en degelijk kunststof speelhut voor plaatsing op de kinderspeelplaats. Dit speeltoestel is een aanvulling voor elke kinderspeelplaats. Het kunststof materiaal zorgt voor duurzaamheid en bespaart kosten op de lange termijn.
€2.982,00
Grondanker voor het speelhuisje.
€397,00
Dit speelhuisje is heeft door-en-door gekleurde HDPE wanden. De vlonder is gemaakt van Bilinga FSC® hardhout. Het is een prachtige plek voor peuters en kleuters om “vadertje en moedertje” te spelen of om even uit te rusten.
Prijs op aanvraag
Houten speelhuisje Bo is kleurrijk vorm gegeven om het fantasie spel van kinderen te ondersteunen. Op de twee zitbankjes kun je rustig even uitblazen van het rondrennen in de speeltuin.
Prijs op aanvraag
Merie is een houten speelhuisje dat door zijn vrolijke kleuren en vormen de fantasie van peuters prikkelt. Het is de plek om nieuwe verhalen te bedenken en avonturen te beleven.
Prijs op aanvraag
Speelhuisje Nina is een mooi plekje om samen in te spelen of om even in uit te rusten. Door de vlag op de hoge paal is het speeltoestel snel te vinden. Aan de duikelstangen kunnen peuters hangen, duikelen of balanceren.
Prijs op aanvraag
Dit speelhuisje heeft door-en-door gekleurde HDPE wanden. De vlonder is gemaakt van Bilinga FSC® hardhout. Het is een prachtige plek voor peuters en kleuters om “vadertje en moedertje” te spelen of om even uit te rusten.
Prijs op aanvraag
Het Tankstation is een mooie toevoeging aan de beleving en rollenspel van de kinderen. Het kan mooi worden toegepast bij een bestaand of een nieuw verkeersplein. Naast het rollenspel bieden de verschuifbare tandwielen een mooie extra speelfunctie.
Prijs op aanvraag
De bushalte is een eenvoudig speeltoestel maar het is een prachtige aanleiding voor rollenspel op een speelplein voor peuters en kleuters. Het speeltoestel past goed bij een verkeersplein. Het is een zeer duurzaam speeltoestel met hardhouten staander...
Prijs op aanvraag
Dit speelhuisje is geheel vervaardigd uit hoogwaardig FSC hardhout. Het is voorzien van een zandemmertje met katrol.
Dit knusse huisje komt goed tot zijn recht op een zand ondergrond.
Prijs op aanvraag

Speelhuisjes goedgekeurd voor openbaar gebruik.
Alleen de beste merken, Lars Laj, Houtplezier, Govaplay.

Recreatiespeelgoed is een multimerk. Dit betekent dat wij dealer zijn van verschillende merken. Altijd kwaliteitsmerken. 

Goedgekeurd voor openbaar gebruik. Dat wil zeggen dat het toestel is voorzien van een certificaat.

Van idee tot ontwerp. U kunt het gerust aan ons overlaten. 

Benieuwd? Vraag dan vrijbijvend een offerte aan door uw gegevens via het contactformulier te versturen.  

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x