De showroom is gesloten van 27 juli t/m 11 augustus. Bestellingen die na 22 juli zijn geplaatst worden vanaf 12 augustus verwerkt.

Schommelhaken

Sorteer op:

Premium schommelhaak van warm roestvrij staal.
Deze schommelhaak is goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€17,95
Kettingset voor rubberen zitje. Het gegalvaniseerde kettingset is goedgekeurd voor openbaar gebruik. De lengte van de kettingen is 1,8 meter, geschikt voor een schommelhoogte van 3 meter. Ø 5 mm.
€38,95
Maak een schommel of kabelbaan met de producten van Kbt.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€39,00

Schommelhaken voor professioneel gebruik.

Marathon Schommelhaken

Door het grote assortiment van Marathon koopt u gemakkelijk de juiste haak voor uw schommel. Marathon schommelhaken zijn revolutionaire haken met kogellagers. Met deze schommelhaken incl. speciale kogellagers heeft u het beste ophangsysteem en beleeft u het ultieme schommelgevoel! 

De plek waaraan de schommels worden gemonteerd is natuurlijk voor niemand het zelfde. De schommelhaken van Marathon zijn er daarom in meerdere uitvoeringen, zodat u overal uw eigen schommel gemakkelijk kan plaatsen. 

Er zijn verschillende soorten losse haken, namelijk: RVS 304 en RVS 316. Daarnaast zijn er ook nog andere uitvoeringen van de losse haken namelijk: de basis haak, de haak speciaal voor beton, hout en voor schuine oppervlaktes. 

Overige uitvoeringen:
- Voor ronde balken
- Voor rechte balken
- Voor gekantelde balken
- Universeel

De beste schommelhaken voor uw schommel!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x