Mindervaliden speeltoestellen

Sorteren op:

Het Tankstation is een mooie toevoeging aan de beleving en rollenspel van de kinderen. Het kan mooi worden toegepast bij een bestaand of een nieuw verkeersplein. Naast het rollenspel bieden de verschuifbare tandwielen een mooie extra speelfunctie.
Prijs op aanvraag
De bushalte is een eenvoudig speeltoestel maar het is een prachtige aanleiding voor rollenspel op een speelplein voor peuters en kleuters. Het speeltoestel past goed bij een verkeersplein. Het is een zeer duurzaam speeltoestel met hardhouten staander...
Prijs op aanvraag
In de speeltuin is die vrolijke speel element een mooie aanvulling. De vriendelijke koe fleurt de speelplek op en past mooi bij het rollenspel van de kinderen.
Prijs op aanvraag
Peuters kunnen heerlijk spelen met het de Blaat, het vrolijke spelschaap. Het vriendelijke schaapje is niet alleen erg aansprekend voor kinderen maar door het telraam biedt het ook nog een leerzaam element.
Prijs op aanvraag
Op het speelplein kunnen kleuters zich eindeloos vermaken met het “Boter, kaas en eieren” spel. Het vrolijke varkentje zorgt daarnaast ook nog voor een mooie aankleding van de speeltuin.
Prijs op aanvraag
Speelpaneel boter-kaas-eieren Robinia goedgekeurd voor openbaar gebruik. Een mooi speelpaneel voor op het schoolplein, vakantiepark of op de speelplaats.
€1.042,00
Speelpaneel Draaitafel Robinia hout is goedgekeurd voor openbaar gebruik. Een mooie toevoeging voor op het schoolplein of de speelplaats.
€1.042,00
Speelpaneel van Robinia hout. Goedkeurd voor openbaar gebruik. Een mooie toevoeging voor op het schoolplein of de speelplaats.
€1.042,00
In de robuuste kliedertafel is een mooi reliëf gevreesd voor meer speelplezier. Kinderen kunnen bij de tafel heerlijk spelen met zand en water.
Prijs op aanvraag
Deze zeer robuuste waterpomp is gemaakt van gegalvaniseerd staal. De handpomp is NEN-EN 1176:2008 gecertificeerd en dus geheel veilig voor kinderen. De pomp wordt aangesloten op een, op locatie geboorde, grondwater bron.
Prijs op aanvraag
Hoogte: 58 cm
Lengte x breedte vrije ruimte: 434 cm
€959,00

Kiest u voor een rolstoelschommel of voor een combinatiestoestel. Een rolstoelschommel of rolstoelcarrousel die alleen gebruikt kan worden door rolstoelgebruikers.Een combinatietoestel is bij uitstek geschikt om met meerdere kinderen tegelijk op te spelen, een prima speeltoestel dus voor een speelplaats of een openbaar speelterrein. 

De speeltoestellen geven jarenlang onbezorgd speelplezier en zijn onderhoudsarm. 

Voor ieder kind bestaat er een passend speeltoestel!

Recreatiespeelgoed verkoopt verschillende soorten speeltoestellen van diverse kwaliteitsmerken. Dit biedt u als zakelijke of particuliere klant een hoop voordelen. Daarnaast werkt Recreatiespeelgoed samen met een aantal gerenommeerde partijen. Hierdoor kunnen wij het plaatsen en onderhoud van uw speeltoestellen verzorgen. Bekijk hier onze voordelen:

- Grote collectie 
- Actueel assortiment 
- Een assortiment voor elk budget 
- Deskundig advies 
- De beste prijs 
- Service, zoals u die van ons gewend bent 
- Kwaliteit

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x