Klimtoestellen

Sorteren op:

Een zeer compact maar compleet klimtoestel. Dit klimtoestel is een mooie aanvulling voor elk schoolplein. Het speeltoestel heeft vijf verschillende klimfuncties. Hierdoor zal het toestel kinderen blijven uitdagen.
Prijs op aanvraag
Houten speeltoestel Sophie is op het speelplein de ideale klim en klauter combinatie. Het speeltoestel heeft een groot klimnet, twee klimwanden en diverse andere opklim mogelijkheden.
Prijs op aanvraag
Het windmolentje van speeltoestel Daniel is al van veraf te zien in de speeltuin en trekt de kinderen naar het speeltoestel. Daniel heeft veel klim en klauter mogelijkheden maar ook een uitdagende wiebel brug om de overkant te bereiken.
Prijs op aanvraag
Houten speeltoestel Anna is een compacte speelcombinatie. Dit speeltoestel biedt door de klimboog en de glijstangen veel uitdaging voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.
Prijs op aanvraag
Speeltoestel Lucy heeft een bijzonder klimgedeelte. Er is niet gekozen voor een traditioneel opklim net maar voor losse touwen. Hierdoor kan er op verschillende manieren naar boven worden geklommen maar je kan er ook in gaan zitten of hangen.
Prijs op aanvraag
De glijbaan van speeltoestel Dylan is gemakkelijk te bereiken door de opklim balk met hand touw. Tussen de torens hangt een wiebelbalk voor een uitdagende oversteek. Het toestel heeft een valhoogte van maar 1,40 meter.
Prijs op aanvraag
Dit speeltoestel combineert verschillende leuke speelelementen. Speelcombinatie Jack is zeer geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar. Loop over de stapbrug naar de glijbaan of klim omhoog via de uitdagende klim spiraal.
Prijs op aanvraag
Deze glijbaan is een zeer compleet speeltoestel voor in de speeltuin of voor het schoolplein. Door de kippenladder kunnen kleuters ook makkelijk op het toestel klimmen om zo de glijbaan te bereiken.
Prijs op aanvraag
Emily is een hoge klimtoren met makkelijke en lastige opklim mogelijkheden. Kinderen kunnen naar beneden glijden met de dubbele glijstangen. Deze glijstangen blijven de kinderen boeien omdat je er op veel verschillende manieren van af kan glijden.
Prijs op aanvraag
De ‘firry’ van KBT is een uniek ontwerp dat verkrijgbaar is in andere touwkleuren. Het anker is inbegrepen en moet in beton geplaatst worden. De valhoogte is de hoogte van het laagste touw (<1m). De constructie draait niet.
€1.470,00
Piramidenet in gewapend touw.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€2.139,00
Piramidenet in gewapend touw.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€4.825,00
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x