De showroom is gesloten van 27 juli t/m 11 augustus. Bestellingen die na 22 juli zijn geplaatst worden vanaf 12 augustus verwerkt.

€ 339,00

Schip ahoy! Op dit onverwoestbaar houten vlaggenschip komt de fantasie van elk kind volledig tot leven. Op dit speeltoestel kun je balanceren en meer.

Verzendkosten: Gratis verzending

Offerte aanvragen

Snelle levering

Gratis verzending op veel artikelen

Levertijd:
4 tot 9 werkdagen
Artikelnummer:
009.005.001.900

Neem contact met ons op

Nieuw speeltoestel van White Rhino: De White Rhino Sail.

  • White Rhino is een concept wat ontwikkeld is voor de professionele speeltoestellen markt. Door het gebruik van buitengewone kwaliteit Vurenhout en duurzame componenten, staat White Rhino voor betaalbaar en veilig spelen, met weinig onderhoud.
  • Een zelf-bouwpakket wat makkelijk op te bouwen is, zonder dat u een specialist of vakman nodig hebt. Ook behoeft dit speeltoestel geen speciale keuring achteraf. Geschikt voor camping, restaurant, kinderdagverblijf, school, openbare speelplaats e.d.
  • De eenvoudige montagehandleiding en keuringschecklist maken het mogelijk dat u zelf uw professionele speeltoestel monteert en verankert.
  • Voor het opbouwen worden alle benodigde materialen meegeleverd, zoals: Hout op maat, schroeven, koppelstukken, kunststof afdekdoppen en grondankers.
  • Gebruikt hout is Vuren geïmpregneerd, met een sterkteklasse van C24. Dit constructiehout is zeer geschikt om onderhoudsvrije speeltoestellen te maken. Het hout wordt op maat gezaagd geleverd met afgeronde hoekjes.
  • De touwen zijn van gewapend touw. Dit betekent een stalen kern omwikkeld met pp touw.
  • Valhoogte van dit toestel is 60 cm. Als ondergrond adviseren wij gras, aarde, zand, snippers of schors. Op harde ondergrond adviseren wij rubbertegels van 25 mm dik.
  • De losse White Rhino speeltoestellen zijn eenvoudig bij elkaar te plaatsen, zodat een complete speeltuin ontstaat. U kunt vragen naar de mogelijkheden en ruimte die nodig per onderdeel
  • De speeltoestellen voldoen aan de Europese norm (EN1176) voor openbaar / professioneel gebruik.
  • Uitsluitend geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

-----(Specificaties)-----

Afmetingen

Geschikt voor leeftijd 3 - 12 jaar
Maximaal aantal gebruikers 5 kinderen 
Afmetingen (bxdxh)  280x36x273cm
Max. valhoogte 60 cm 
Benodigde ruimte 580x333cm

Algemene informatie 

Materiaal Speeltoestel  Geïmpregneerd Vuren C24
Type houtpakket Quality-Line: palen 90x90mm
Verwerking  Verduurzaamd
Keurmerken NEN-EN 1176 voor openbaar gebruik.
Garantie 10 JAAR GARANTIE op alle houten onderdelen! Dit is garantie op de constructieve eigenschappen van het hout. Verkleuring, scheuren, losse kwasten en 'werken' van het hout, welke de constructie niet in gevaar brengen, vallen niet onder deze garantie.
Handleiding aanwezig  Ja
Benodigde hoeveelheid beton voor de ankers 144 ltr 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x