Darts

Sorteren op:

Het Shark Pro dartbord is een superfijn dartbord met professioneel ingelegd (messen)draad. Dit mooie professionele instapmodel dartbord is perfect voor horeca en thuisgebruik. Het bord wordt geleverd met een geavanceerd ophangsysteem Rotate Fix Bracket.
€48,95
Het Magnetische dartbord is een perfect werkende dartbordenset. Bij het Magnetic Board worden 2 sets magnetische dartpijlen meegeleverd. Ideaal voor de kleinste darters.
€14,95
Het Elektronische dartbord Wildcard is ideaal voor zelfs de kleinste darters. Dat komt omdat de dartpijlen zijn voorzien van softtips. Je kunt je dus niet bezeren.
€38,95
Een zwarte stoffen dartmat met een dartbord en het Bull’s logo afgebeeld. Deze carpet dartmat heeft een antislip rug. De Carpet Dartmat komt in een full color super stevige doos.
€58,95
Het Advantage 501 dartbord is het wedstrijdbord van Bull’s. Het advantage board is een dartbord wat erg lang mee gaat door de hoge dichtheid van het Afrikaanse sisal.
€67,95
Het Classic dartbord is een instapmodel dartbord. Dit dartbord heeft ronde bedrading en is ideaal voor de startende dartspeler. Elk Classic board wordt geleverd met een Bristle Board Bracket als ophangsysteem.
€28,95
Mooie surround ring.
Past perfect en houdt de dartpijlen prima vast.
€35,95
Hoogwaardig Brass barrels, Semi professioneel niveau, XL luxe dartbox.
€7,50

Bij Recreatiespeelgoed kun je verschillende dart artikelen kopen, zoals dartborden en dartpijlen, ook wel de darts genoemd. De dartborden zijn verkrijgbaar voor zowel professioneel gebruik (sisal) als de recreatieve variant, het elektronische dartbord. Dit bord is veilig in gebruik door de softtip darts en houdt ook nog eens zelf de stand bij.

Onze dartborden passen perfect in de speciale dartkabinetten, die niet alleen ruimte hebben voor 6 pijlen, maar ook een krijtbord bevatten om de stand bij te houden.

Bij Recreatiespeelgoed kun je ook terecht voor de dartpijlen en diverse dartaccessoires. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x