Skelter huren

Sorteer op:

Deze versie van de GranTour is een twee persoons familieskelter, bestemd voor verhuur op bijv. campings met een licht ongelijkmatig grondoppervlak.
De skelters van Berg zijn interessant om in te zetten voor de verhuur.
€150,00
Deze mooie vierzitter is een mooie aanvulling voor de verhuur. De GranTour gaat tevens jarenlang mee, en zal hierdoor een winstgevende aanvulling bij uw bedrijf zijn!
€150,00
Wat de E-Gran Tour bijzonder maakt is dat het voorzien is van een accu, deze accu zorgt voor trapondersteuning. De aantrekkingskracht is erg hoog waardoor de BERG E-Gran Tour veel verhuurt zal worden.
€150,00
Een mooie aanvulling voor bij je camping, bungalowpark, boerderij of restauran. Het leuke van deze GranTour Off-Road is dat deze goed verhuurd kan worden.
€150,00
Berg Skelter GranTour is de familie skelter van het jaar met ruimte voor vier personen. Samen fietsen door het bos of offroad is geen enkel probleem met deze onderhoudsvrije skelter.
*informeer gerust naar de mogelijkheden voor huur.
€150,00
Deze versie van de Berg GranTour is een twee-persoons familieskelter bestemd voor verhuur op bijv. boulevards of op een camping.
Zeer interessant als verdienmodel voor de recreatie.
€150,00
Een aanvulling voor elk recreatiepark, de BERG GranTour Offroad 4 Seats F! Met het aantrekkelijke design zorgt deze familiefiets voor onvergetelijke momenten voor uw bezoekers.
Zeer interessant als verdienmodel voor de recreatie.
€150,00
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x